Episod NOU Fiica Ambasadorului, vineri, 14 ianuarie 2022. Detalii în avans: Nare se teme pentru viața ei

Ce se întamplă astăzi în serialul Fiica ambasadorului: Nare reușește să ascundă adevărul, în fața lui Sancar, în ceea ce-l privește pe Akin.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Fiica ambasadorului”.

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", vineri, 14 ianuarie 2022

O nouă serie de evenimente imprevizibile, pline de tensiune, se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”: “Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", vineri, 14 ianuarie 2022

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", vineri, 14 ianuarie 2022

[Sursa foto: KANAL D]

Nare reușește să ascundă adevărul, în fața lui Sancar, în ceea cel privește pe Akin, și asta se datorează faptului că nu vrea ca fostul iubit să ajungă a face un gest necugetat din dorință de răzbunare.

În același timp, Sancar și Gediz afla că persoana care trimitea informații prețioase despre cei doi parteneri și prieteni este nimeni alta decât iubita lui Akin, Muge.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Gediz este extrem de supărat pe sora lui pentru că l-a trădat și nu înțelege atașamentul pe care aceasta îl are față de Akin.

Întâmplarea face ca Nare află că Necdet, fratele lui Menekse, și cel care a organizat atacul asupra ei, urmează a fi eliberat din închisoare. Mai grav este că Yahya, fratele lui Sancar, este cel care a ajutat la eliberarea acestui infractor, iar acum Nare se teme pentru viața ei.

Impresionat de momentele teribile prin care a trecut Nare, și de teama că acestea să nu se mai repete, Sancar îi promite fostei iubite că îi va fi alaturi și o va proteja de orice pericol.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Uraz Kaygılaroğlu, Gediz din “Fiica ambasadorului”, un actor remarcabil și prezentator TV de succes Carismaticul actor este divorțat și are o fiică

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", vineri, 14 ianuarie 2022

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", vineri, 14 ianuarie 2022

[Sursa foto: KANAL D]

Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akin, în “Fiica ambasadorului”

Erhan Alpay, actorul care dă viață personajului Akîn, din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a impartasit fanilor amanunte inedite despre viata sa.

Citeste si: Ce spune Gonca Cilasun, actrița care o interpretează pe Halise, mama lui Sancar, în “Fiica ambasadorului”: “Nu am crescut cunoscând mereu adevărul, nici mamele noastre nu au fost mereu perfecte…”

Actorul a dezvaluit ce reprezinta dragostea pentru el, dar si de ce anume se teme, in viata. Căsătorit cu Arza Alpay, alaturi de care are un băiețel, pe nume Evrim, Erhan este un familist convins.

“Dragostea este acasă. Profesia mea este actoria, iar casa mea, familia mea sunt dragostea mea. (…) Mi-e teamă că li se va întâmpla ceva celor dragi. Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei”,  a declarat, pentru presa, actorul. 

În „Fiica Ambasadorului”, Erhan Alpay intra in pielea personajului Akîn Vardarli, un sociopat nemilos, indragostit pana la obsesie de Nare (Neslihan Atagul), care face orice pentru a-i fi alături frumoasei fete, chiar si impotriva vointei acesteia.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies