Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, joi, 10 februarie 2022. Detalii în avans: Yilmaz, șocat că Zuleyha nu a venit la întâlnire

Ce se întamplă astăzi în serialul ”Mă numesc Zuleyha”: Yilmaz decide să o pedepsească pe Hunkar.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Mă numesc Zuleyha”.

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, joi, 10 februarie 2022

Întâmplări dramatice, pline de suspans și emoție se petrec în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din “ Mă numesc Zuleyha ”, la Kanal D.

Citeste si: Pasiunea ascunsă a lui Murat Ünalmış, Demir, din serialul “Mă numesc Züleyha”

Yilmaz este șocat când vede că, nici de data asta, Zuleyha nu a venit la întâlnire, așa cum s-au înțeles, pentru a fugi împreună, departe de Adana, ca să-și întemeieze familia mult visată. Yilmaz nu știe că Demir a aflat despre intenția soției lui și bănuiește că vinovată de această întâmplare se face Hunkar, care i-ar fi amăgit cu promisiunea că îi va ajuta să fugă în Germania.

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Demir simte că înnebunește când vede că soția lui, încă o dată, încearcă să fugă de el, cu tot cu copilul Adnan. În mod neașteptat, Demir îi spune soției sale că poate rămâne cu Yilmaz, singura condiție este să îi lase copiii. Demir este șocat când, în apărarea frumoasei Zuleyha, sare Sevda.

Satul de uneltirile familiei Yaman, Yilmaz decide să o pedepsească pe Hunkar pentru tot răul făcut frumoasei Zuleyha, dar și lui.

Răzbunarea lui Yilmaz va fi cruntă…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod plin de emoție și suspans din “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cu ce actor celebru este căsătorită Nazan Kesal în viața reală!

Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha?

Nazan Kesal s-a născut în anul 1969, în orașul Manisa, acolo unde a absolvit școala primară și liceală. Ulterior aceasta a absolvit studiile superioare la Universitatea Izmir Dokuz Eylul, unde a studiat Facultatea de Arte Plastice, secția Actorie în 1991.

După încheierea studiilor, Nazan Kesal s-a stabilit în Istanbul, unde a început să joace teatru pe scenă Teatrului de Stat. Între 1996 și 2004, a lucrat că actor și regizor la Direcția Generală a Teatrelor de Stat din Diyarbakir. Numită la Teatrul de Stat din Bursă la începutul anului 2004, artista a lucrat și în ansambluri private precum Teatrul Ankara Sanatevi, Teatrul Oglindă, Teatrul Istanbul, Centrul de Artă Diyarbakir.

Peste ani acesta a obținut și diplomă de Master în cinema și televiziune al Universității Beykent. În anul 1992 a jucat primul ei rol într-un film de cinema, iar un an mai târziu, aceasta a jucat și în primul serial turcesc. În anul 2020, Nazan Kesal a fost cooptată să joace în sezonul al treilea al serialului Mă numesc Zuleyha, în rolul Sevda, care i-a adus cel mai recent succes în carieră, scrie kanald.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Debutul celui de-al treilea sezon “Mă numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe

Vulpița din Blăgești a mințit privind filmulețul în care face amor cu amantul. Soția lui Viorel s-a dat singură de gol: „Credeam că nu se va afla”

Ce face Ugur Gunes (Yilmaz), actorul din Mă numesc Zuleyha, când nu se află pe platourile de filmare

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies