Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, vineri, 10 iunie 2022. Detalii în avans: Fikret, decizie șoc

Ce se întamplă astăzi în serialul ”Mă numesc Zuleyha”: Fikret află adevărul despre viitoarea lui soție.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Mă numesc Zuleyha”.

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, vineri, 10 iunie 2022

Momente tensionate se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Evenimentul mult așteptat de Betul se apropie cu pași repezi. Ambițioasă avocată abia așteaptă ca ea și Fikret să devină o familie, iar emoțiile premergătoare importantului eveniment sunt uriașe, de ambele părți.

Citeste si: Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha. Ilayda și Melisa Çevik seamănă ca două picături de apă! Mulți au crezut că sunt gemene!

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Kerem Alisik, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit îndrăgitul actor și cum a fost surprins de ziua lui de naștere!

Sermin, mama lui Betul, nu-și mai încape în piele de fericire, că fiica ei a reușit să pună mâna pe moștenitorul averii boierului Fekeli, și își dorește

ca uniunea celor doi tineri să fie pe măsură statutului lor.

La conacul Yaman momentele tensionate sunt nelipsite. Lutfiye este șocată când află de la Zuleyha, ce hram poartă, în realitate, Betul, și încearcă să preîntâmpine dezastrul care urmează a se abate asupra familiei sale, dacă tânără avocată va deveni soția lui Fikret. În plus, Lutfiye se consideră vinovată că a făcut presiuni asupra lui Fikret, pentru a se căsători cu Betul, pe care a văzut-o drept o femeie educată, onorabilă, potrivită pentru a face parte din familia lor.

Când Fikret află adevărul despre viitoarea lui soție, reacționează așa cum nimeni nu se așteptă… Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Fekeli din serialul ”Mă numesc Zuleyha”, marcat profund de o tragedie cumplită

Kerem Alisik provine dintr-o familie de mari actori și a dus mai departe cu mândrie profesia, deoarece și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie, pe care a reușit ulterior să o cultive cu ajutorul părinților săi, care au văzut în el un mare potențial. Deși și-ar fi dorit să îi aibă încă alături de părinții săi, Kerem Alisik i-a pierdut treptat, însă au plecat împliniți și mândri de realizările fiului lor pe plan profesional și personal.

Citeste si: Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia sa! Celebrul actor Erkan Bektaş are o relație specială cu fiul lui, dar și cu cei doi părinți vârstnici pe care îi adoră și le este mereu aproape!

Părințîi săi, Sadri Alışık și Çolpan İlhan sunt considerați două figuri de legendă ale cinematografiei din Turcia, ale căror renume dăinuie încă în memoria publicului. Kerem Alisik a moștenit talentul actoricesc de la părinții săi și încă din copilărie și-a dorit să devină un actor la fel de celebru și de apreciat precum părinții săi. Astfel la vârstă majoratului acesta a decis să studieze Facultatea de Teatru și film în cadrul Universității din Istanbul, devenind un actor cu drepturi depline. Citește continuarea pe kanald.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop chinezesc WEEKEND 10-12 iunie 2022. Previziuni astrale pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică

Subiecte competențe BAC 2022. Modele de subiecte la evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională

Celia a stabilit toate detaliile botezului fiicei sale. Unde și când se va desfășura marele eveniment

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

Anunț pentru cei care scot bani de la bancomat! Toți românii trebuie să știe

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Alertă pentru șoferi. Noi schimbări în Codul Rutier

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies