Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, vineri, 29 aprilie 2022. Detalii în avans: Demir suferă în tăcere

Ce se întamplă astăzi în serialul ”Mă numesc Zuleyha”: Se așteaptă schimbări în tabăra familiei Yaman.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Mă numesc Zuleyha”.

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, vineri, 29 aprilie 2022

Noi evenimente pline de suspans se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha ”, la Kanal D.

Demir suferă în tăcere din cauza pierderii celei pe care a considerat-o, ani buni, cea de-a doua mamă, Sevda. Bărbatul însă, decide să păstreze secret, față de toată lumea, incidentul de care se face vinovată chiar fiica Sevdei, Ayla. În plus, Demir respectă ultima dorință a Sevdei, aceea de a o elibera pe Ayla, să-și poată construi o altă viață, departe de Cukurova.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este iubitul talentatei actrițe Ilayda Çevik!

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Melike Ipek Yalova a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Mujgan! Iată ce i s-a întâmplat!

Pe de altă parte, întreg ținutul Cukurovei vorbește despre infidelitatea lui Demir, și cu toții așteaptă schimbări în tabăra familiei Yaman.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “ Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Kanal D își menține poziția de lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”

Kanal D își menține poziția de lider de piață, în Prime Time, serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha” a plasat, din nou, stația pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

Citeste si: Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, trăiește o nouă poveste de iubire? Iată cine este celebrul om de afaceri care i-ar fi furat mintile

Aseară, în intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 8.2 puncte de rating și 18,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.9 puncte de rating și 16,9% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul de aseară al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.434.000 telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 21:17, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, aproape 1.8 milioane (1.781.000) de fani. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, miercuri, 27 aprilie 2022. Detalii în avans: Ayla se teme pentru viața ei

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, vineri, 22 aprilie 2022. Detalii în avans: Ayla nu renunță la obsesia de a face parte din familia Yaman

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, joi, 14 aprilie 2022. Detalii în avans: Demir vrea să scape de Ayla

Horoscop 24 Mai 2022: Previziunile astrale din această zi își pun amprenta asupra unor nativi precum nativii Capricorn

Vladimir Putin, în stare de şoc! S-a întâmplat după 30 ani. N-ar fi crezut niciodată

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Tentativă de asasinat asupra lui Putin. S-a întâmplat după începerea războiului din Ucraina

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies