Era cea mai sexy femeie a României! Ce face și cum arată azi însă Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a fost considerată multă vreme cea mai sexy femeie din România. De când s-a retras la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu însă a fost uitată de mai toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai frumoase și mai sexy vedete de la noi. Cântăreața, fostă Miss, transformată în iepuraș Playboy, apoi asistentă TV , s-a retras din lumea showbiz-ului treptat, după ce a devenit mama a patru copii. Mutată la Miercurea Ciuc, alături de soțul său care are afaceri în zonă, Nicoleta Luciu a fost ușor-ușor uitată de mai toată lumea. Au răzbătut rar știri despre ea, de cele mai multe ori nici acestea nu au avantajat-o, erau despre fluctuațiile ei de greutate sau despre problemele sale de față.

fara descriere

Nicoleta Luciu și-a făcut intervenții la față și a mai slăbit

Nicoleta Luciu, care va împlini luna viitoare, 39 de ani, a devenit casnică, însă de pe paginile ei de socializare reiese că nu a uitat să treacă pe la cabinetul medicului estetician, unde își face diverse intervenții la față. De altfel, mai mult capul și-l pozează Nicoleta Luciu în imaginile pe care le postează pe conturile ei de socializare.

Citeste si: Doamne, cum a fost surprinsă Nicoleta Luciu la plajă! Avea burtică şi celulită! Imagini incredibile cu cea mai frumoasă femeie din România!

Citeste si: Șoc, nunta Biancăi Dragușanu cu Victor Slav a fost regizată? Care este adevărul? Ce spune Cătălin Botezatu despre evenimentul de acum șase ani!

Citeste si: Nicoleta Luciu, în pat cu un milionar! Lovitura de proporții care-l poate face pe soțul divei unul dintre cei mai bogați români | EXCLUSIV

fara descriere

Totuși, se pare că Nicoleta Luciu a mai slăbit și acum arată mult mai bine decât în urmă cu un an când a participat, alături de sora ei, la un show tv. Atunci, Nicoleta Luciu a fost greu de recunoscut de cei care cu ani în urmă o admirau pentru trupul său sexy.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate