Ernest a luat lectii de autoaparare! Ii este frica de persoanele violente cu care se confrunta la emisiune! "Am fost amenintat cu moartea!"

Ernest, realizatorul emisiunilor "Ochii din umbra" si "Pe banii parintilor", se teme de reactiile violente ale persoanelor cu care intra in contact in timpul "raziilor" pe care le inteprinde.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

##VIDEO1795##

 

fara descriere
Ernest s-a pregatit serios! A luat lectii de autoaparare de la o campioana mondiala la karate

Formatul emisiunilor si dezvaluirile socante facute de Ernest ii conduc pe cei implicati in scandal sa apeleze la violenta pentru a scapa de camerele de luat vederi. Desi este pazit in permanenta de bodyguarzi, Ernest a trecut si prin situatii mai complicate cand a fost la un pas sa fie linsat de anumite persoane.

##VIDEO1799##

Pentru a se apara, Ernest a luat lectii de la o campioana mondiala in arte martiale. El a deprins anumite miscari si a reusit sa invete cateva lovituri prin care ar putea sa se apere. Realizatorul Kanal D a aratat ca este capabil sa invete repede si cu siguranta dupa cateva ore de antrenament va fi perfect pregatit. "Am trecut prin situatii tensionate. Am fost atacat cu spray-uri lacrimogene si cu obiecte aruncate. O data am fost impins pe scari si m-am lovit destul de puternic la spate. Mie nu imi place sa ma implic in astfel de situatii, dar de multe ori nu poti sa reactionezi decat prin violenta. Am primit multe telefoane in care mi se spunea ca ma taie sau ca ma omoara. Imi e frica si pentru sotia mea care este vulnerabila si poate fi atacata oricand.", a spus Ernest la WOWbiz.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate