Vedete

Ernest, pieton pentru cateva saptamani: "Bara din spate a masinii a fost facuta 'franjuri'”

Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbra” a ramas fara masina, in urma unui accident rutier petrecut zilele trecute.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ernest, pieton pentru cateva saptamani: "Bara din spate a masinii a fost facuta 'franjuri'”
Desi era duminica seara iar traficul auto era aproape inexistent, Ernest a trecut printr-o experienta care l-a cam „zgaltait”. Aflat la volanul masinii sale, acesta a avut parte de o intalnire brutala cu o „incepatoare” in ale soferiei. Oprit la un semafor, pentru a acorda prioritate unui pieton, Ernest s-a trezit „lovit in spate”. Mai exact, SUV-ul pe care il conducea a fost tamponat de tanara care detinea carnetul de sofer de doar doua saptamani.

 


„Oprisem la semafor pentru a acorda prioritate unui pieton care traversa regulamentar intersectia, iar domnisoara, care conducea de doar trei zile, nu a sesizat masina mare si neagra din fata ei, care avea 'stopurile' aprinse, si a intrat direct in 'spatele' meu. Nu am fost 'avariat' rau, dar bara din spate a masinii a fost facuta 'franjuri'. A trebuit sa imi iau masina cu platforma de la locul accidentului. Ma bucur ca nu a patit nimeni nimic!”, spune Ernest.

 

 

 

Asa se face ca Ernest, in loc sa-si petreaca duminica seara linistit, impreuna cu familia, a trebuit sa se ocupe de reparatia masinii sale. Facand haz de necaz, vedeta a gasit o 'solutie' pentru a se putea deplasa mai repede la filmari.

 

 

 

„Am inteles ca pot sa cumpar un voucher prin programul Rabla si sa-mi iau o bicicleta electrica”, a concluzionat amuzat Ernest.


Pe Ernest il puteti urmari prezentand emisiunea „Ochii din umbra”, in fiecare duminica,  de la ora 22:00, la Kanal D.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune