Ernest si-a adus aminte de inceputul lui in televiziune: “Noi parca eram niste furnicute …”

Ernest, indragitul prezentator al emisiunilor “Ochii din umbra” si “Pe banii parintilor”, difuzate la Kanal D, si-a facut debutul in lumea televiziunii odata cu participarea in reality-show-ul “Big Brother”.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereChiar daca au trecut multi ani de la acel moment, Ernest isi aduce aminte cu placere de “Big Brother” declarand ca a fost o experienta pe care ar putea sa o repete oricand.

“Acum cred ca ar fi mult mai simplu sa particip intr-o astfel de emisiune pentru ca stiu cum ar trebui sa actionez pentru a face greseli cat mai putine si a putea castiga marele premiu pus in joc”, a spus Ernest.

La un deceniu de la show-ul care il prezenta fara menajamente intregii tari, Ernest isi aminteste perfect cum se facea trezirea in fiecare dimineata:

“Tin minte si acum ca ne trezeam dimineata pe acordurile melodiei , cantata de trupa Voltaj. Melodia pornea incet si se auzea din ce in ce mai tare … . Apoi, cand ne dadeam jos din pat, porneau sa se miste camerele de luat vederi, se auzeau ca un zumzet … noi parca eram niste furnicute si ele niste ciclopi”, povesteste amuzat Ernest.

Ernest prezinta emisiunile “Pe banii parintilor”, vineri, de la ora 22:15 si “Ochii din umbra”, duminica, de la ora 20:30 si, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate