Ernest și soția lui, îndrăgostiți ca în prima zi: „Între noi există încă acest element animalic de nebunie” | EXCLUSIV

Realizatorul emisiunii „În căutarea adevărului” a vorbit despre viața de cuplu într-un interviu exclusiv pentru WOWnews.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Ernest este împreună cu Adriana, soția lui, de la vârsta de 20 de ani și, împreună, au un fiu, în vârstă de 8 ani, pe nume Alex. După două decenii de relație, Ernest mărturisește că are aceleași sentimente față de Adriana ca atunci când s-a îndrăgostit de ea.

Ernest: „Mereu o prezint ca pe iubita mea.”

Într-unul dintre puținele interviuri în care a apărut alături de Ernest, Adriana a povestit cum l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț. Pe vremea când Ernest făcea primii pași în showbiz, aceasta l-a vizitat în camera sa de hotel, împreună cu iubitul ei de la acea vreme. Acel moment avea să le schimbe celor doi viața pentru totdeauna și, 20 de ani mai târziu, Ernest recunoaște că o vede și acum pe Adriana ca pe iubita lui.

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Îmi place foarte mult să-i spun niște adevăruri, pentru că este o femeie foarte frumoasă, este în continuare iubita mea.

Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că ea este soția mea. Mereu o prezint ca pe iubita mea. Între noi există încă această chimie, această atracție, acest element animalic de nebunie. În primul rând este iubita mea, în al doilea rând este mama copilului nostru. Undeva în planul al patrulea, al cincilea este soția mea”, a declarat Ernest în interviul exclusiv pentru WOWnews.

Citeste si: Ernest, "în căutarea adevărului", într-un interviu de excepție: „Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Noi, ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce înseamnă să aduci pe lume un copil”| EXCLUSIV

Ernest: „Există oameni care au nativ tendința aceasta de a domina.”

Ernest și soția lui, îndrăgostiți ca în prima zi

Prin natura show-urilor pe care le prezintă, Ernest este un expert în interpretarea gesturilor și a mimicii oamenilor.

De altfel, acesta a făcut o școală de detectivi și cursuri de psihologie pentru a fi cât mai bine pregătit pentru emisiunile lui, lucru care i-a permis să înțeleagă mai bine intențiile ascunse ale celor din jur. Chiar dacă preferă să petreacă mai mult timp cu familia și s-o țină departe de lumea mondenă, Ernest este perfect conștient de faptul că nu toată lumea e bine intenționată.

„Există oameni care au nativ tendința aceasta de a domina, de a-i domina pe ceilalți, de a-i subjuga, și fac prăpăd! Nici nu vreau să mă gândesc, procentual vorbind, câți sunt care ajung să nu-și atingă adevăratul potențial, să devină super anxioși, să se închidă în ei, tocmai din cauza unor rahaturi de genul acesta”, a mai explicat Ernest.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ernest, "în căutarea adevărului", într-un interviu de excepție: „Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Noi, ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce...

Ernest, totul despre secretul unui mariaj de succes! "Noi am reușit să ne construim o familie frumoasă împreună!"

Ernest si soția lui și-au descoperit un nou hobby. Ce a povestit îndrăgitul prezentator astăzi, în platoul Știrilor Kanal D, de la ora 12:00

Horoscop 14 august 2022. Săgetătorii au o zi plină de provocări

Vestea serii despre Gheorghe Dincă! CE A PĂŢIT după gratii. Intervenţie în forţă a Poliţiei

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies