Eroare uriașă de la Google. Ce tipuri de telefoane Android sunt vizate

Aplicațiile Google pentru securitate la telefoanele cu modul de operare Android au o problemă majoră.

Eroare uriașă de la Google. Ce tipuri de telefoane Android sunt vizate
Autor: D.A.

In articol:

Eroare uriașă de la Google. Ce tipuri de telefoane Android sunt vizate
Eroare uriașă de la Google. Ce tipuri de telefoane Android sunt vizate

Conform unui raport recent realizat de Nightwatch Cybersecurity, aplicația Authenticator Google pentru Android vine cu o problemă care nu are rezolvare în acest moment și care poate crea un coșmar pentru deținătorul smartphone-ului dacă aveți aplicații malware instalate pe dispozitiv.

Specialiștii ne avertizează că și aplicația Microsoft Authenticator pentru Android împărtășește aceeași problemă, deci nu treceți la aplicația respectivă deocamdată.

Citeste si: Scrisoarea unui bolnav de coronavirus! Este pacientul 7 din România

Citeste si: Ce să faci cu copilul acasă cât sunt închise școlile. Sfaturi de la Ela Crăciun!

Ambele aplicații  nu folosesc setarea FLAG_SECURE pentru Android, care interzice altor aplicații să efectueze capturi de ecran. Cum puteți verifica? Instalați Google Authenticator pe Android și faceți o captură de ecran ținând butonul de pornire+ butonul de volum inferior. Boom. Screenshot. Încercați asta pe o aplicație precum Authy și puteți ține butoanele atât timp cât doriți- nimic.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

În cât timp va rezolva Google eroarea?

Chiar dacă întâmpină probleme în acest moment, Google va rezolva cu siguranță această eroare tehnică. Însă acest aspect va fi rezolvat la un moment dat, nu acum. cu toate acestea, Authy este o aplicație mult mai bună pentru gestionarea codurilor 2FA. Nu numai că puteți securiza aplicația cu pași suplimentari de verificare- astfel încât cineva care se confruntă cu dispozitivul dvs.

deblocat nu vă poate accesa codurile fără introducerea dvs., dar implementarea aplicației pe mai multe dispozitive este ușoară. După ce ați instalat aplicația pe un dispozitiv nou și ați verificat că sunteți voi, toate codurile 2FA sincronizate pe dispozitivul principal vor apărea automat pe noul dispozitiv. Acum aveți două dispozitive pe care le puteți utiliza atunci când vă conectați la site-uri și servicii web și a durat la fel de mult timp să configurați pentru a descărca Authy în primul rând.

Eroare uriașă de la Google. Ce tipuri de telefoane Android sunt vizate
Eroare uriașă de la Google. Ce tipuri de telefoane Android sunt vizate

Dacă nu doriți să folosiți Authy, atunci ar trebui să testați pentru a vedea dacă aplicația dvs. de autentificare vă permite să faceți capturi de ecran sau nu. Dacă da, luați în considerare altceva; dacă nu, este probabil să fie folosit.

Citeste si: Coronavirus. Un medic de la „Matei Balș” a dat cărțile pe față: „Nu avem cu ce să ajutăm pacienții, improvizăm cu orice”

Citeste si: Când i-a dat Andreea Bălan primul ”cartonaș galben” lui George Burcea! ”N-ai să mai găsești una ca mine”

Citeste si: ALERTĂ MAXIMĂ! Zeci de mii de români se întorc în țară din Italia. Nebunie la granițe

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul zilei, 11 aprilie 2021. Gemenii, în fața unei decizii importante în viața amoroasă

Chipul ei îi face pe domni să o ia razna, dar corpul îi pune pe fugă! În mediul online a apărut o petiție pentru a-i stege pozele de pe rețelele sociale

Calendar Creştin Ortodox 11 Aprilie 2021. Mare Sărbătoare în România

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

New York a intrat într-o spirală a morții. Distrugerea finală pare tot mai inevitabilă

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies