Eroina la 11 ani! Micuta din imagine l-a impuscat pe iubitul mamei sale - Nu o sa iti vina sa crezi ce le facea

Micuta din imagine are 11 ani si timp de mai mult ani a fost abuzata sexual si fizic de iubitul mamei sale care o batea si pe aceasta. Intr-o zi, Jayda Milsap s-a saturat si a pus mana pe o arma de foc.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLa o saptamana dupa ce mama fetei a pus piciorul in prag si l-a alungat pe iubit de acasa, acesta a intrat cu forta in casa lor si a incercat sa o omoare pe fost lui iubita, Brandy Moreno, informeaza elitedaily.com. Leonardo Henry, de 25 de ani, a intrat prin spatele casei si cu un cutit a inceput sa o injunghie pe femeie. Fata de 11 ani a pus atunci mana pe un pistol si a tras de doua ori in directia barbatului care, speriat, a inceput sa fuga. Cei doi adulti au ajuns de urgenta la spital si politia a marturisit ca nu vor depune plangere impotriva Jaydei.

Femeia a marturisit politiei ca stia ca va fi atacata pentru ca a depus o plangere impotriva barabtului violent. Ca masura de siguranta, si-a invatat fiica de 11 ani sa foloseasca arma pentru orice eventualitate. Cuplul mai are impreuna alti 4 copii pe care Henry i-a abuzat ani la randul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate