Eroul Argentin Todea critica dur reactia autoritatilor dupa tragedia de pe lacul Siutghiol: "N-ati invatat nimic in Apuseni"

Argentin Todea, eroul salvator din Apuseni, a criticat modul in care s-a intervenit in cazul accidentului de elicopter de pe lacul Siutghiol.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereArgentin Todea e de parere ca la aproape un an de la moartea lui Adrian Iovan, autoritatile n-au invatat nimic despre cum sa actioneze in situatii de criza. „Nu sunt oameni competenti, pe toti ii intereseaza doar sa le fie lor bine. Nu-i intereseaza ca mor atatia oameni nevinovati, cu zile. Cum sa n-ai o barca cu motor cand incerci sa scoti pe cineva din apa. Am inteles ca elicopterul era nou, cum sa se prabuseasca asa dupa 50-60 de ore de zbor”, a spus Argentin Todea pentru WOWbiz.ro. fara descriereCu toate ca motul din Horea a fost primul care a ajuns la locul tragediei in luna ianuarie a acestui an, el crede ca n-ar fi avut ce sa faca in cazul petrecut la Mamaia. „Eu nu ma descurc pe apa. Insa pescarii de acolo ar fi trebuit sa plece imediat dupa victime, nu sa intrebe in stanga si-n dreapta daca a sunat cineva la 112”, a conchis Argentin Todea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate