Este doliu acasă la Denisa Răducu, la 2 ani de la moartea artistei

Tragedia care a lăsat o țară întreagă fără cuvinte stârnește și acum fiori

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Tragedia care a lăsat o țară întreagă fără cuvinte stârnește și acum fiori, pentru apropiații familiei din comuna Ștefănești, acolo unde a copilărit Denisa Răducu.
În urmă cu 2 ani și 3 luni, artista, pe atunci în vârstă de 27 de ani, era condusă pe ultimul drum de familie, în satul natal.
După luni bune de suferință din cauza bolii, vlăguită de puteri până a ajuns piele și os, fata s-a stins, lăsând în urma ei multe semne de întrebare și multă durere.
Un tată care s-a ales cu o paralizie facială din cauza șocului morții ei, o mamă îndurerată și care merge zi de la mormântul ei și o soră care s-a luptat ca moștenirea artistică a Denisei să dăinuiească mai departe.

Familia refuză să depășească momentul. Doliul este prezent și acum în casa lor

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Pentru familie, viața a rămas blocată în momentul morții fetei lor. La casa din Ștefănești a fost adus inclusiv doliul de la apartamentul Denisei din București și diverse fotografii cu ea. Toate acestea au fost așezate în cureta casei unde a copilărit Denisa.

"A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă. Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (…) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei”, a spus Emilian Răducu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce pregătește familia regretatei Denisa Manelista, la mormântul artistei, pentru ziua în care ar fi împlinit 30 de ani! Informații EXCLUSIVE

Ce s-a întâmplat cu averea Denisei Răducu! Tatăl ei: ”Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți?”

Fanii nu au uitat-o pe Denisa Răducu. Au fost acasă la familia cântăreței și la mormânt: „Ai lăsat în urma ta atâta durere!”

Ce a făcut o fană în memoria Denisei Manelista e înduioșător VIDEO

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies