Este Giani Kiriță de vină pentru eșecul Războinicilor? Ce spun Ovidiu Jimborean și Iulian Anghelescu: „El e vulcanic, fetele sunt timorate”

Foștii concurenți Ovidiu Jimborean și Iulian Anghelescu vorbesc despre eșecul Războinicilor și legătura dintre Giani Kiriță și punctele pierdute.

Autor: M.B.

In articol:

Războinicii nu aduc destule puncte la jocurile importante și ajung să rămână tot la baracă, în timp ce Faimoșii sunt la vilă, și, cel mai grav, ajung să piardă jucători importanți. Unii au pus eșecurile echipei albastre pe seama venirii lui Giani Kiriță, după cum și sezonul trecut Faimoșii l-au acuzat pe acesta că a pus prea multă presiune pe ei.

Roxana Vancea chiar a declarat că ea a părăsit competiția din cauza lui. 

Ce spune Ovidiu Jimborean 

Ovidiu nu l-a avut pentru mult timp pe Giani Kiriță ca și antrenor, dar îl apreciază pe acesta și spune că indiferent dacă îl lăuda sau nu, elnu se lăsa afectat de vorbele lui.

„Nu am nimic de comentat rău, îi place să pună presiune. Există două tipuri de sportivi- acela care îi place să îi spui că e slab ca să îl motivezi și acela care e slav și trebuie încurajat. Dacă folosești invers aceste strategii, s-ar putea să nu ai rezultatele așteptaet. În cazul meu, putea să mă facă și ciupercă și ladă de aur.

A fost foarte supărat că am plecat. Probabil că ar trebui să îl aștept la Cluj să mă certe.

El mi-a trasnmis mie încredere și că noi suntem compatibili din acest punct de vedere și cred că de asta vrea să vorbim. Am încredere în Giani pentru că este tată și fiica lui e de vârstă apropiată cu fetele din echipă”, a spus Ovidiu Jimborean despre Giani Kiriță.

Citeste si: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Citeste si: Dezvăluiri de senzaţie ale lui Jador! Vezi ce planuri şi-a făcut împreună cu Simina! E clar ca relaţia e serioasă!

Citeste si: Gabriela Firea este copleşită de datorii uriaşe! Firma ei de imobiliare a adunat restanţe impresionante!

Citeste si: Paradisul în care Bodi a dus-o pe Bianca în Dubai! Cum arată cuibușorul de nebunii de 1000 de euro pe noapte și cu jacuzzi în mijlocul camerei

Ce spun ceilalți foști Războinici

„Oamenii care nu aduceau puncte înainte de venirea lui Giani, nu aduc nici acum. El e vulcanic, fetele sunt puțin timorate pentru că nu sunt obișnuite”, a spus Iulian Anghelescu.

„S-au echilibrat lucrurile și asta dă valoare jocului. E bine că cei noi au venit la începutul jocului și pot să recupereze”, a spus și Ciprian Silași.

„Eu cred că vor face treabă. Până la venirea lor, Războinicii s-au resemnat. De când au venit cei doi cu vibe-ul din România și odihniți e mai bine”, a spus și Iulian Pîtea.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri de senzaţie ale lui Jador! Vezi ce planuri şi-a făcut împreună cu Simina! E clar ca relaţia e serioasă!

Laura Lavric a dat de urma surorii și vrea s-o oblige să-i plătească 10.000 euro! Interpreta nu vrea să-și ierte ruda de sânge după ce aceasta a jignit-o în direct EXCLUSIV

Adi de la Vâlcea, rușinea vieții! ”S-a trezit cu jandarmii la poartă”! Final urât în procesul cu fetele lui Vadim-Tudor! EXCLUSIV

Vin 3 zile foarte aglomerate la serviciu pentru 5 zodii. Fiți răbdători și veți fi răsplătiți

Vestea cruntă dată de MONICA POP! Anunțul făcut în direct la Antena 3

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Cele mai scumpe alimente din decembrie. Masa de Crăciun, un lux pentru mulți români

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies