Este incredibil ce au gasit medicii in uterul Adrianei Iliescu: "Citeam in fiecare seara rugaciuni"

Adriana Iliescu a facut o marturisire incredibila. Ce au gasit medicii in uterul cele mai bnatrane mame din Romania.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Adriana Iliescu a devenit in 2005 mama. La vremea respectiva romanca a intrat in cartea recordurilor drept cea mai batrana mama. Ea a nascut o fetita la varsta de 66 de ani, in urma unei proceduri de inseminare artificiala.
 
Adriana Iliescu a aflat in anul 1991 ca o italianca in varsta de 60 de ani a devenit mama cu ajutorul inseminarii in vitro. Romanca a decis sa ceara si ea ajutorul medicilor pentru a avea un copil pe care si-l dorea enorm. Dupa 14 ani de incercari, ea a primit tratamentul sub  indrumarea dr. Ioan Munteanu din Timisoara. 
 
Desi multe persoane au criticat-o pentru alegerea facuta, ea si-a urmat visul si a ramas insarcinata. In timpul operatiei de cezariana medicii au facut o descoperire incredibila. 
 
„Dar când m-au tăiat doctorii la cezariană, placenta mea era ca a unei femei de 35 ani. Citeam în fiecare seară rugăciuni când îmi luam pastila de endocrină. Am avut instinctul matern, asemeni peştilor care se întorc în anumite locuri pentru a se reproduce. Am ştiut că şi eu voi avea copii…”, a spus ea pentru Qbebe. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate