Este ireal ce s-a intamplat in casa amantei lui Guta! "Narcisa a pus-o in genunchi sa isi ceara iertare! Beyonce ii spunea ca ii pupa picioarele, numai sa nu mai dea in ea" - Uite ce s-a intamplat in casa de la Popesti pas cu pas!

Nebunia continua in ceea ce priveste scandalul monstru care s-a declansat odata cu intrarea prin efractie a Narcisei Guta in casa lui Beyonce de Romania. ##VIDEO251765##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

##VIDEO251766##

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierePana acum aceasta intamplare a fost povestita de catre protagonisti, insa lucrurile sunt mult mai delicate de atat. Nora Narcisei Guta, una dintre martorele incidentului, a venit in platoul WOWbiz si a povestit cum a umilit-o sotia lui Guta pe amanta. "Am intrat peste ea in casa, dar nu am batut-o asa cum spune ea. Atunci cand a vrut sa se arunce pe geam, noi am prins-o, mama ei de mana si eu de par ca sa o tragem inapoi. Narcisa i-a dat si ea cateva palme si a scuipat-o. Apoi s pus-o sa isi ceara iertare in genunchi. Beyonce a inceput sa urle si sa planga, sa spuna ca ea n-a vrut sa ii faca rau Narcisei, ca ea sta cu Guta de frica, ca e terorizata de el si ea si mama ei. Apoi a venit Alberto si i-a facut o poza cu ea in genunchi si a intrebat-o daca mai are curaj sa il injure. Nu i-a scos maselele sau ce s-a mai zis. Madalina se ruga de Narcisa sa nu mai dea si ii spunea ca ii pupa picioarele, doar sa inceteze cu loviturile.", a povestit Nicoleta la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate