Este IREAL cum poate să arate iubita lui Alin Cocoș după ce a născut! Monica Orlanda, la plajă cu fiul ei

Monica Orlanda este, probabil, una dintre cele mai senzuale ”fete de oraş” ale Capitalei. De curând, iubita lui Alin Cocoș a devenit mama unui băieţel, iar acum, odată cu venirea verii, a plecat cu fiul ei la mare.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Etalând o siluetă care ar face ca orice fotomodel de pe plaiurile mioritice să se îngălbenească de ciudă, Monica Orlada a atras toate privirile pe plajă, chiar dacă își ținea în brațe copilul de câteva luni pe car eîl are.

Citeste si: Dorin Cocoș și iubita lui la cumpărături pentru... bebeluș! Cât de implicat este afaceristul în alegerea unor ghetuțe VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Fosta soție a lui Dorin Cocoș a născut un băiat în Dubai! În 2018 au mai devenit părinți: actuala iubită, a doua soție și fiul afaceristului

Citeste si: Imagini FABULOASE cu iubita lui Alin Cocoş după ce a născut! Monica Orlanda a pozat goală, cu copilul în braţe

Iubita lui Alin Cocoș, Monica Orlanda, pare să fie desprinsă din reclamele pentru lenjerie intimă. Surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro la mare, la plajă, Monica Orlanda a demonstrat că, deși a născut de curțând, formele ei de fotomodel sunt aceleași. Purtând cel mai mic costum de baie cu putință, unul care să îi pună în valoare decolteul răvășitor și picioarele interminabile, fără picătură de celulită, Monica Orlanda nu s-a desprins nicio secundă de fiul ei, iubita lui Alin Cocoș demonstrând că este o mamă cu adeăvrat dedicată.

Ignorând ochii iscoditori ai celor din jur care o sorbeau din priviri, Monica avea grijă ca micuțul ei fiu să stea la umbră și să nu fie deloc stresat, motiv pentru car eîl ținea doar în brațe, micuțul, cu suzeta în gură, fiind extrem de liniștit. Evident, din când în când, Monica Orlanda se mai apleca pe șezlong pentru a-și lua telefonul și pentru a veriifca dacă are vreun mesaj primit, scriind totdată de zor cuiva.

fara descriere

Monica Orlanda şi Alin Cocoş se iubesc de doi ani

Dupa o relaţie de patru ani cu Gina Pistol, toată lumea se aştepta ca Alin Cocoş să o ducă la altar, mai ales ca prezentatoarea tv îi fusese alături în cele mai grele momente din viaţa lui. Acest lucru nu doar că nu s-a întâmplat, dar fiul lui Dorin Cocoş s-a despărţit de Gina şi s-a cuplat cu Monica Orlanda, iar aceasta din urmă pare să îl fi convins pe celebrul burlac să facă “marele pas” şi să se căsătorească.

Monica Orlanda şi Alin Cocoş se iubesc de la începutul anului trecut, frumoasa la care râvnea toată lumea bună a Capitalei fiind, de altfel, singura care pare să îl fi convins pe fiul lui Dorin Cocoş să renunţe la burlăcie şi, mai mult, să îşi asume responsabilitatea de a deveni tată al unui băieţel pe care l-au botezat de curând.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate