Este o femeie împlinită, dar îi lipsește un lucru pentru ca fericirea ei să fie deplină. Ce dramă se ascunde în spatele lui Alice Cavaleru

Soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru este o femeie împlinită și fericită, dar puțini știu ce îi lipsește acesteia pentru ca bucuria să fie deplină.

Distribuie pe:

fara descriere

Într-un mesaj postat pe Instagram, Alice a dezvăluit care este persoana căreia îi duce dorul. Tatăl ei. Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Alice a postat un mesaj emoționant în care amintea și de tatăl ei. 

"Azi este ziua mamei mele. De când a murit tata, îmi tot vine să-i spun Mama Leone. Așa o alinta el, uneori, când nu știa cum să-i spună că-i este dragă, că e mândru de ea, că o iubește. La mulți ani, Mama Leone! 💛🦁", a scris Alice Cavaleru pe Instagram, alături de o poză cu mama şi fetiţa ei. 

Citeste si: Mama Luizei Melencu află din presă informații despe anchetă: „Am fost umiliţi, trataţi cu indiferenţă, am fost acuzaţi”

Citeste si: Schimbarea la față a Domnului. Ce nu ai voie să faci astăzi, este mare păcat

Citeste si: Cum puteți deschide un atelier mecanic respectând șase pași 

fara descriere

De la dureroasa pierdere a tatălui său, Alice Cavaleru și-a pus tot sprijinul în mama sa, însă își amintește adesea și de tatăl ei. Într-o postare mai veche pe o rețea de socializare, soția lui Vladimir Drăghia a spus că viata ei nu a fost tot timpul "lapte și miere" și că a trecut prin momente cumplie.  

Alice Cavaleru este căsătorită cu Vladimir Drăghia de un an și împreună au o frumoasă fetiță pe nume Zora. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate