Este o premieră! Primul an fără toxiinfecții alimentare pe litoralul românesc! Ce au descoperit inspectorii sanitar veterinari!

Este primul an în care nu s-au înregistrat tociinfecții alimentare pe litoral! Câte nereguli au fost găsite!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Primul an fără toxiinfecții alimentare pe litoralul românesc!
Primul an fără toxiinfecții alimentare pe litoralul românesc![Sursa foto: Facebook]

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat marţi, la finalul Comandamentului Estival 2020, că în acest sezon nu s-au înregistrat toxiinfecţii alimentare pe litoral, informează un comunicat de presă transmis de DSVSA Constanţa, potrivit  Agerpres.

Citeste si: Puterea Dragostei 26 august. Un nou cuplu s-a format în competiție? Akebono o sărută pe Bianca

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Pacientă umilită pe patul de spital! Femeia, care a trăit clipe de groază, spune că a fost tratată ca-n Evul Mediu!

Citeste si: Urmează infernul! Unchiul lui Emi Pian vrea să meargă la ministrul Vela pentru a demasca polițiștii ”anti-mafie” corupți! ”Se vând pe 200 de dolari, e unul care trăiește cu o prostituată din cartier”

Ce spun medicii veterinari

În această vară, inspectorii sanitar veterinari au dat amenzi de peste două milioane de lei şi au interzis activitatea la două unităţi alimentare, iar la alte opt funcţionarea a fost suspendată, conform bilanţului prezentat la sfârşitul activităţii Comandamentului Estival 2020.

Echipele de control de pe litoral au verificat, în perioada 13 iulie-22 august, 1.341 de unităţi de alimentaţie publică, principalele neconformităţi constatate fiind: manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare şi depozitarea în condiţii improprii a acestora, comercializarea directă în spaţii neînregistrate sanitar-veterinar, nerespectarea condiţiilor de igienă în spaţiile unde se manipulează şi prelucrează alimente, ambalarea şi etichetarea necorespunzătoare, depozitarea materiilor prime sau semipreparatelor în acelaşi spaţiu cu produsele finite care nu mai suferă un tratament termic, nerespectarea condiţiilor de depozitare şi păstrare a peştelui, ouălor şi cărnii de pasăre”, potrivit repreentanților ANSVSA.

Primul an fără toxiinfecții alimentare pe litoralul românesc!
Primul an fără toxiinfecții alimentare pe litoralul românesc![Sursa foto: Facebook]

Medicii veterinari au aplicat 343 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 2.163.800 de lei, au emis două ordonanţe de interzicere a activităţii şi opt pentru suspendarea activităţii la unităţi de alimentaţie publică şi au retras de la vânzare aproape 300 de kilograme de produse alimentare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Povestea fabuloasă a unui artist celebru! Ce sacrificii incredibile a făcut pentru fiul lui! Spovedania lui e cutremurătoare EXCLUSIV

Nelson Mondialul a aruncat bomba! Livian ar fi plecat la Paris după despărțirea de Bianca: ”Lobo e plecat la...”

Declarații șocante din partea pacienților aflați în izolare la spital! “Mi s-au adus saci, să stau cu materiile fecale în salon”

Un copil s-a ales cu răni grave, după ce un cartuș i-a explodat în față! Puștiul a tăiat proiectilul cu bomfaierul, din curiozitate

Descindere surpriză a polițiștilor! Au fost prinși interlopii implicați în măcelul din Chiajna, a cărui victimă a fost și Călin, fratele Alinei Pană!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies