Vedete

Este oficial! Bianca Dragusanu este din nou singura! Relatia cu Tristan Tate e de domeniul trecutului!

Bianca Dragusanu a incheiat relatia cu iubitul englez si a plecat sa se distreze singura, departe de el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Este oficial! Bianca Dragusanu este din nou singura! Relatia cu Tristan Tate e de domeniul trecutului!icon photo
 
Bianca Dragusanu si-a facut publica relatia cu Tristan Tate in urma cu doar doua luni si, desi pareau indragostiti pana peste cap, problemele nu au intarziat sa apara. La doar o luna dupa ce isi declarau iubire unul altuia, englezul milionar a confirmat despartirea de frumoasa blondina. Cearta nu a durat mult si Bianca s-a intors in bratele iubitului, dupa ce acesta a asaltat-o cu mesaje si rugaminti. 
 
Au trecut doar doua saptamani de la impacare si Bianca este din nou singura. Fosta prezentatoare de la "Te vreau langa mine" si-a facut aparitia sambata intr-un club de fite, insa nu este nici urma de Tristan Tate in local. De cum a ajuns acolo, vedeta a fost asaltata de mai multi masculi feroce cu renume de Don Juani in viata de noapte a Capitalei. Ea prefera sa danseze singura si este pazita mai ceva ca Paris Hilton, prezenta si ea intr-un club concurent.  
 
Imbracata intr-o rochie alba care ii pune in valoare bustul generos si talia de viespe, Bianca danseaza de una singura si are grija sa publice si pe Instagram imagini din club. Tristan Tate o sa moara de ciuda cand vede cat de bine se distreaza blondina in lipsa lui. 
 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune