Este oficial! Kate Middleton, sotia Printului William, este insarcinata!

Ducele si ducesa de Cambridge asteapta primul lor copil! Kate, in varsta de 30 de ani, a fost dusa de urgenta la spitalul King Edward VII din Londra, acuzand greturi acute in aceasta dimineata.

Distribuie pe:

fara descriereSe pare ca va ramane internata pentru mai multe zile.

Intr-un comunicat afisat pe site-ul cuplului, Kate si William spun ca au fost incantati de veste!

De asemenea, Regina, Printul Philip si ceilalti membri ai familiei regale asteapta cu sufletul la gura venirea bebelusului pe lume.

David Cameron, prim ministru al Marii Britanii, a scris pe Twitter: "Sunt incantat ca Ducele si Ducesa de Cambridge asteapta un copil!"

In anuntul facut pe site-ul cuplului se spune ca: "Altetele regale Ducele si Ducesa de Cambridge sunt foarte incantati sa anunte ca Ducesa de Cambridge asteapta un copil. Regina, Ducele de Edinburgh, Printul de Wales, Ducesa de Cornwall si Printul Harry, precum si membri ale ambelor familii, sunt incantati de asemenea de veste.

Ducesa a fost internata in aceasta dupa-amiaza in spitalul King Edward VII din Londra. Si pentru ca sarcina este inca la inceput, Alteta sa Regala va sta in spital pentru cateva zile si va avea nevoie de odihna
".

Copilul pe care il asteapta cuplul regal va fi nascut al treilea pentru succesiunea la tron si este stranepotul Reginei. Ulrima oara cand o regina a ajuns sa isi cunoasca nepotul in succesiune directa la coroana a fost acum 120 de ani.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate