Este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor la magazinul din apropiere ori la farmacie? Răspunsul autorităților

Poliția Română - ​Grupul de Comunicare Strategică a oferit publicului larg mai multe răspunsuri la întrebări cheie privind traversarea stării de urgență în condiții de legalitate.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Poliția Română - ​Grupul de Comunicare Strategică a oferit publicului larg mai multe răspunsuri la întrebări cheie privind traversarea stării de urgență în condiții de legalitate, care reflectă interpretarea corectă a ordonanțelor în vigoare. Iată un răspuns la o întrebare care se referă la refolosirea declarației pe propria răspundere, doar prin modificarea datei. 

Citeste si: Pot merge la pescuit în timpul stării de urgență? Vezi care e singura condiție care permite mersul la pescuit!

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Nemții demască haosul și calvarul românilor din Germania. Ce sacrificiu imens fac pentru familii

Întrebare: ”Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie? În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare”. 

Răspuns: ”Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate”, ala a sunat răspunsul autorităților. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bilanț coronavirus România! Alte 333 de persoane sunt infectate și numărul total al cazurilor a ajuns la 6.633

Indicele ROBOR la trei luni a scazut! E cel mai mic din mai 2018 pana acum

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa lui Orban. Cum sunt loviți românii de rând

Nelu Tătaru a luat decizia! Al treilea spital din țară care a fost militarizat

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies