Esti dependent de tigara electronica? Ai pus-o daca mergi cu avionul!

Fumatorii care au reusit sa se lase de tutun si s-au apucat de tigarile electronice au primit o grea lovitura din partea companiilor aviatice. O reglementare in domeniul aviatiei interzice folosirea tigarilor electronice in avion! Ai voie sa intri cu ea, dar este interzis sa o…aprinzi!

Distribuie pe:

fara descriereCalatoria cu avionul este mult mai grea pentru viciosiDaca esti dependent de tigara electronica si pleci in calatorie cu avionul, si crezi ca poti sa tragi din ea pe timpul zborului, te-ai inselat! Cel mai greu iti va fi pe cursele lungi, de peste trei ore, cand timpul va fi cel mai mare dusman al tau, si vei fi obligat sa astepti pana vei ajunge la sol pentru a-ti face de cap cu noua ta jucarie…electronica. Aceasta pentru ca reglementarile internationale din domeniul aviatiei interzic fumatul tigarilor electronice in avion, sustin surse din cadrul companiilor aviatice din Romania.

Chiar daca pare absurd, specialistii din aviatie sustin ca tigarile electronice functioneaza pe baza unui sistem de aprindere, prin scanteie, ceea ce reprezinta un pericol de incendiu in aeronava.

Asadar, daca te stii nervos atunci cand nu fumezi timp indelungat, cand pleci cu avionul  incearca sa inlocuiesti viciul cu alte activitati, cum ar fi, de exemplu, mestecatul de guma!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate