”Ești foarte bătrână” Adda, lăsată fără replică de fiul ei. Ce a observat Alex pe chipul mamei sale

Adda a fost uimită de ceea ce fiul i-a spus.

Autor: Alis Pop

In articol:

Adda este soție, mamă, artist și mai nou autor, căci a scos pe piață prima ei carte, în care și-a povestit întreaga viață, cu bune și rele.

Vedeta poate spune că duce viața la care mulți pot doar visa, căci, la cei 30 de ani pe care i-a împlinit în luna martie nimic nu îi lipsește.

Citește și: „Îl susțin, suntem o echipă”. Adda, soția perfectă pentru Cătălin Rizea. Ce spune artista despre soțul ei, la șase ani de la nuntă

Adda și fiul ei

Adda, lăsată fără replica de fiul ei

[Sursa foto: Instagram]

Adda, uimită de reacția lui Alexandru

În ciuda problemelor de sănătate pe care le are, soția lui Cătălin Rizea se bucură de fiecare moment al vieții, mai ales de clipele petrecute alături de fiul său.

Alexandru este cel care îi dă putere, cel care o mai și supără uneori, dar și cel care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, indiferent cui trebuie să se adreseze.

Minorul nu menajează pe nimeni, iar asta a simțit-o acum Adda chiar pe pielea ei, după ce, ceea ce trebuia să fie un video amuzant de publicat pe rețelele de socializare, s-a transformat într-un dialog spumos purtat de cei doi, ca de la mamă la fiu. 

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Pe Instagram, cântăreața a publicat un scurt video în care Alexandru, zâmbitor, amuzat, purtând o pereche de ochelari de soare, îi mărturisește că, din punctul lui de vedere, vedetei i-au apărut pe chip primele urme ale vârstei.

Direct și asumat, copilul i-a spus fostei concurente din Asia că a îmbătrânit și că ochii o dau de gol în acest sens, pentru că deja începe să semene foarte mult cu cea care i-a dat viață.

La auzul unor asemenea vorbe, soția lui Cătălin Rizea a rămas șocată, s-a amuzat, ce-i drept, de spusele fiului său, dar cu greu a putut accepta că deja Alex o vede diferit și că o aseamănă cu bunica.

Citește și: ”Am trecut de prima fază a tratamentului”. Adda, pe urmele vindecării, după ce a fost diagnostiată cu Lyme. Artista urmează să facă 18 luni de injectabil

Mai mult decât atât, copilul cuplului vedetă a continuat și a luat pe toată lumea la verificat, să vadă care cum stă cu bătrânețea și ce îi dă de gol pe cei din jurul său. 

”Alex:- Ești foarte bătrână!

Adda:- Ce sunt?

Alex:- Bătrână!

Adda:- Eu sunt foarte bătrână?

Alex:- Da, ai ochii de bătrânețe. Ești ca Geanina.

Adda:- Geanina fiind mama. Cum adică suntem bătrâne?

Alex:- Și Nicu e, pentru că e chel”, a fost dialogul purtat de cei doi, mamă-fiu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adda s-a plâns fiului său din cauza treburilor casnice, iar micuțul i-a dat imediat replică. Ce i-a putut spune Alex mamei sale: „Copilul meu pe care eu l-am făcut”

Adda, cu ochii în lacrimi, la TV. Mama ei a intervenit în direct: "Ea era un altfel de copil, mult mai sensibil"

„M-a dat cu capul de beton și m-a lăsat pe jos” Adda a povestit ororile la care era supusă de fostul iubit! Bărbatul găsea tot felul de motive pentru a deveni violent cu ea

Imaginea cu care Mirela Vaida și-a îngrijorat fanii! A ajuns la spital cu fiica ei

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

„Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede”. Drama unei cunoscute cântărețe din România

„M-a dat cu capul de beton și m-a lăsat pe jos” Adda a povestit ororile la care era supusă de fostul iubit! Bărbatul găsea tot felul de motive pentru a deveni violent cu ea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies