Esti obsedat sa ai un trup perfect? Trebuie sa citesti asta!

Nu doar femeile au probleme de alimentatie, ci si barbatii. Ba chiar in cazul sexului puternic aceste probleme pot sa ajunga sa fie mult mai frecvente!

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit unui studiu efectuat pe 5.500 de barbati americani, unul din cinci este extrem de ingrijorat din cauza greutatii sale si acorda o mare atentie fizicului sau.

Chiar daca cercetarile tulburarilor alimentare s-au dezvoltat pe baza sexului feminin, barbatii sufera si ei de astfel de problema si sunt mult mai kalooga_36441" obsedati" decat femeile sa aiba un corp perfect. Astfel si reprezentantii sexului puternic pot sa ajunga sa sufere de anorexie sau bulimie. Tulburarile de alimentatie apar de obicei in adolescenta.

"Medicii nu sunt constienti ca unii pacienti devind obsedati in a avea un corp bine lucrat, acestia folosind metode nesanatoase pentru a ajunge la obiectivul mult dorit, de asemenea, nici parintii nu sunt informati corespunzator despre tehnicile pe care le folosesc fii si fiicele lor", afirma Doctorul Field, conform Daily Mail.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate