Esti singur de Revelion? Uite cat te costa sa ai alaturi o domnisoara aranjata si zambitoare pentru care sa te invidieze toata lumea la petrecere!

Nu iti face griji daca esti singur de Revelion. Mai ai la dispozitie cateva ore si, cine stie, poate vei avea norocul sa ai alaturi o domnisoara aranjata si dichisita pentru care sa fii invidiat.

Distribuie pe:

fara descriereO escorta costa in jur de 1500 de lei la Iasi, scriu jurnalistii de la bzi.ro.

"De la 12 noaptea pana la 6 dimineata, te costa 1.200 lei. Daca vrei mai devreme, ajunge la 1.500 de lei", a declarat o "profesionista" pentru sursa citata.

"Tinuta de seara este problema mea. Daca vrei ceva deosebit, insa, imi spui si in functie de preturi, va trebui sa contribui si tu cu jumatate. La sfarsit, costumatia imi ramane mie. Asta daca vrei sa merg cu tine la petrecere. Dupa petrecere, mergem la mine acasa. Tratatia de la mine este din partea casei. Si iti stau la dispozitie pana la 6 dimineata", a completat domnisoara care stie ce vrea.

Exista posibilitatea sa petreceti Revelionul si pe "teritoriul ei".

"Sunt pregatita cu de toate pentru un Revelion la mine acasa. Nu trebuie sa aduci nimic. Daca vrei sa consumi ceva deosebit, e treaba ta. Pentru distractie nu iti fa probleme. Orice", a mai spus ea.

In Bucuresti, o astfel de domnisoara dispusa sa te intretina in aceasta seara costa in jur de 600 de euro, iar daca esti la Cluj trebuie sa platesti cam 400-500 de euro. Timisorenii scapa un pic mai ieftin: ei trebuie sa scoata din buzunar max. 400 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate