Esti trecatoare prin viata lui sau chiar aveti o relatie serioasa? Uite cum poti sa iti dai seama ce vrea el de la tine!

Cum nu poti intreba, pur si simplu, daca relatia voastra are viitor, trebuie sa te bazezi pe acele semne care indica faptul ca ce aveti impreuna devine serios. Unii barbati au o retinere aproape patologica fata de relatii amoroase serioase, fata de asumarea unui angajament. Chiar si cei familiarizati cu relatiile de lunga durata sunt reticenti se vad pus in fata unui nou angajament cu o partenera relativ noua.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMai mult, intrebarile care ridica problema viitorului relatiei pica aproape intotdeauna prost cand sunt puse de femeie. “Incotro ne indreptam?”, “Avem un viitor impreuna sau pot sa-mi fac singura planuri de revelion?” sunt intrebari nepotrivite de adresat aproape oricarui barbat.

Pe de alta parte, sa stai intr-o stare permanenta de incertitudine este dificil pentru ca nu stii daca ar trebui sau nu sa il incluzi si pe el in planurile tale de viitor, fie ele mici, fie mari (vacanta, concediu, iesiri in oras cu gasca de prieteni, mese in familie, etc). Spre norocul femeilor, exista mici indicii care arata ca barbatul este serios in relatie si ca, cel putin in viitorul apropiat, el se vede doar langa partenera lui.

Iata cinci semne care arata ca el pune pret pe relatia sentimentala

Te invita la o nunta la care el este cavaler de onoare – ai putea spune ca o invitatie la orice fel de nunta din partea lui este ceva important, dar atunci cand el are o pozitie destul de importanta in cadrul evenimentului, spre exemplu este cavaler de onoare, lucrurile se schimba. Daca el este dispus sa te prezinte ca partenera lui la o nunta destul de importanta pentru el inseamna ca se mandreste cu tine si cu relatia pe care o aveti si nu vrea sa te tina ascunsa doar in casa pentru propriile lui placeri.

Te invita la o cina “corporatista” – fie ca te roaga sa-l insotesti la o cina organizata de seful lui, fie ca este vorba de reuniunea anuala a firmei la care lucreaza, reuniune la care angajatii sunt incurajati sa-si aduca partenerele sau sotiile, odata ce te introduce in mediul lui de lucru este un alt semn ca relatia este serioasa, ca te considera o femeie demna de “scos in lume” care nu-i va crea probleme in fata sefului, spre exemplu. Practic, chiar daca nu o spune explicit, el te vede ca pe o femeie pe care ar vrea sa o aiba alaturi mai mult timp.

Este dispus sa petreci o zi “casnica” impreuna – daca el este incantat de ideea de a petrece o zi intreaga impreuna facand lucruri pe care trebuie sa le faca, nu neaparat pe care si le doreste, este clar ca te considera cu adevarat partenera lui. O astfel de zi poate include cumparaturi de masa facute impreuna impreuna, expedierea unui pachet prin posta catre mama unuia dintre voi sau alte activitati care sunt duse la bun sfarsit in doi mai degraba in relatiile serioase, cu perspective de viitor, nu doar in cele pasagere de o luna sau doua.

Citeste aici mai multe detalii


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate