„Eu am 20 de ani, iar sora mea vitregă are 19 ani. Într-o seară s-a întors mai devreme acasă și am început să ne uităm la in film. Mi-am pus un braț în jurul ei, apoi am...”

Un tânăr din Marea Britanie a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de sora lui vitregă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

„Eu am 20 de ani, iar sora mea vitregă are 19 ani. Părinții ei au divorțat, la fel și ai mei, când erau tineri. Apoi tatăl meu a cunoscut-o pe mama ei pe un site de întâlniri.

Obișnuiasm să ieșțim des împreună înainte ca eu, fratele meu, sora mea vitregă și fratele ei să locuim împreună într-o casă pe care am cumpărat-o. Asta se întâmpla acum trei ani. Eram fericiți și ne înțelegeam de minune.

Sora mea vitregă l-a cunoscut pe cel mai bun prieten al meu. S-au plăcut și sunt împreună de vreo un an și jumătate. Chiar mă bucuram pentru ei, dar ea a început facultatea și abia atunci am realizat că-mi lipsește. A fost momentul în care am înțeles de fapt că am sentimente pentru ea.

Când a venit acasă în vacanță, eram toți trei în oraș, dar de data am fost gelos pe el, deși am încercat să nu o arăt. Într-o seară, după ce a ieșit cu el, s-a întors mai repede acasă. Am povestit puțin și am început să ne uităm la un film, am deschis și o sticlă de vin. Mi-am pus un braț în jurul ei, apoi am sărutat-o și a fost atât de bine. Mi-a spus că și ei i-a plăcut.

Am avut la dispoziție casa întreagă pentru noi în ziua următoare și am stat doar în pat. Partidele de amor cu ea au fost de-a dreptul fantastice. Dormim de fiecare dată împreună când avem ocazia și mă îndrăgostesc. Ea mi-a spus că îi place și de mine, și de prietenul meu și că nu vrea să-l rănească. Mă simt vinovat. Nu vreau nici eu să-mi pierd prietenul”, a scris băiatul.

Consilierul publicației The Sun l-a sfătuit pe tânărul de doar 20 de ani să termine relașia cu sora lui vitregă, mai ales că familia lor ar fi îngrozită dacă ar afla ce s-a petrecut între ei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate