Eugen Neagoe a fost externat! A fost scos în scaunul cu rotile din spital, de către un bodyguard

Eugen Neagoe a fost externat, după infarctul pe care l-a suferit la meciul cu U Craiova. Antrenorul a fost scos din spital cu scaunul cu rotile, de către un bodyguard

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

In articol:

Lui Eugen Neagoe i-a fost implantant un defribilator. Aparatul, introdus sub piele, transmite şocuri electrice către inimă atunci când apar tulburări de ritm cardiac, potrivit Digi Sport. Antrenorul va urma şi acasă un tratament pe bază de antibiotice, pentru a evita să apară vreo infecţie în urma intervenţiei chirurgicale.

„Sunt foarte mulţi antrenori care au stent, dar trebuie să pună stop ţigărilor, să ţină regim, să-i scadă colesterolul. Va fi pus pe anticoagulante o perioadă. Va trebui să-şi aleagă echipe care nu-i provoacă stres. I-aş recomanda să-şi vadă de sănătate, să aibă grijă la ceea ce am spus. Dacă alegerea lui va fi tot Dinamo, va trebui să aibă mare grijă. Nu va putea sta departe de fotbal, aşa încât... să fie mai atent”, declara medicul Pompiliu Popescu, doctorul echipei naționale o lungă perioadă de timp.

Ce a declarat Prunea după externarea lui Neagoe

"Eugen a fost externat astăzi în jurul prânzului. Este acasă, e bine. I s-a montat un defibrilator. În rest, nu avem ce discuta despre fotbal, important este că e acasă şi că e bine. Important este că e cu familia, despre fotbal nu vorbim în momentele astea", a declarat managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, pentru Agerpres.

Întrebat dacă există antrenori pe care îi are în vedere pentru înlocuirea lui Neagoe, Prunea a spus: "Vedem, există o listă de antrenori la care ne gândim".

 

Sursa foto: Digi Sport

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate