Stiri

Eugen Stan, poliţistul pedofil, făcut praf de fosta soţie: ”Este cea mai corectă pedeapsă!”

Eugen Stan, poliţistul-pedofil care ar fi agresat mai multe persoane de-a lungul timpului, a divorţat de soţia lui la începutul anului 2016, iar separarea a fost una cu scandal.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
Eugen Stan, poliţistul pedofil, făcut praf de fosta soţie: ”Este cea mai corectă pedeapsă!”icon photo
Conform RTV, poliţistul ar fi încercat să-i ia femeii casa la partaj, iar acum, când s-a aflat de faptele odioase ale acestuia, ea a răbufnit. 
 
"Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără... Groaznic! Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla... Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva... groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru”, a spus fosta soţie a lui Eugen Stan, conform romaniatv.net.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune