Eurovision 2018 Romania: Mesajul transmis de solista The Humans inainte sa urce pe scena Eurovision 2018

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Eurovision 2018 Romania. The Humans reprezinta Romania la Eurovision 2018 semifinala 2 si vor intra pe scena dupa reprezentantii Norvegiei. Cei din Norvegia vor deschide showul Eurovision 2018 semifinala 2.
Foarte concentrate si emotionata inainte sa urce pe scena, Cristina Caramarcu a tinut sa le multumeasca tuturor romanilor si nu numai romanilor care vor sustine piesa Romaniei la Eurovision 2018: “Va pup! Va multumesc!”, a spus Cristina, cu doar cateva minute inainte sa urce pe scena.


Eurovision 2018 Romania: The Humans reprezinta Romania la Eurovision 2018

Trupa The Humans care va concura la Eurovision 2018 semifinala 2, a fost fondata acum un an si are sase membri in componenta: Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitara), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass) si Cristina Caramarcu (voce).

The Humans vor reprezenta Romania la Eurovision 2018 semifinala 2 cu piesa Goodbye, despre care chiar ei spuneau: "Goodbye este o piesă manifest în care cu siguranţă se vor regăsi mulţi dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alţii de a nu renunţa la visele noastre! Acum un an, cream primul event prin care anunţam, cu mari emoţii, lansarea trupei The Humans! Cu un an mai târziu suntem extrem de bucuroşi să lansăm o altă invitaţie, tot în data de 25 februarie. Aşadar, împlinim un an şi ne sărbătorim pe scena finalei #eurovisionromania! Ne dorim mult să ajungem la Lisabona şi asta se poate întâmpla doar cu ajutorul vostru!", au transmis membrii trupei The Humans la aniversarea unui an de existenţă a formaţiei.
Dupa ce au castigat selectia nationala pentru Eurovision 2018, The Humans vor infrunta alte 17 tari la Eurovision 2018 semifinala 2 in lupta care hotaraste 10 tari calificate in finala Eurovision 2018.
 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate