Eva Kent, celebra actrita din filmele pentru adulti, la un pas de a-si pierde viata! I s-au sfaramat implanturile cu silicon si s-a intoxicat

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, insa dorinta de a fi irezistibil de sexy i-a adus Evei Ken dureri de neimaginat. Mai mult de atat, atunci cand a ajuns la estetician, medicul a incremenit cand a vazut-o. ##VIDEO515139##

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereEva Kent, celebra actrita din filmele pentru adulti era cat pe ce sa-si piarda viata: "Am facut o interventie la sani care nu adecurs asa cum imi doream eu sa zicem, a decurs foare bine dar a fost o operatie in doua parti. Pentru ca initial am avut o infectie  care se facuse de la primul silicon, de care nu am situt." , a spus Eva Kent.

"Este…si culoarea nu mi se pare ok. Incredibil cum a reusit sa stea acolo…Care era. Stangul sau dreptul? Dreptul… pai da..ca a inceput sa cada.", a spus medicul atunci cand a vazut-o. 
fara descriere
Eva Kent a fost ajutata de constitutia sportiva, intrucat siliconul care s-a spart nu a avut efecte devastatoare. Chiar daca a fost doar o sperietura, esteticianul a fost surprins de ce a gasit in trupul Evei.  "Intraoperator s-a constatat ca intr-unul dintre sani, implantul era efectiv sfaramat inauntru. Durerile pe care le avea starleta erau din cauza unei intoxicatii usoare cu silicon. Nu doar sportul, nu putem da vina pe sport. Sunt implanturi normale care au durata de viata neliminata, maximul 10 ani dupa care trebuie schimbate", a spus Abu Bakr Kasem, medicul estetician al acesteia.

Dupa o pauza buna de cateva luni in care Eva Kent a trebuit sa stea fara silicoane, sterleta s-a intors la doctor sa-si puna noi implanturi.

"A trebuit sa astept cateva luni diferenta. Mi-am scos implanturile care mi-au pus in pericol sanatatea, dar domnul doctor a facut tot si a facut foarte bine. M-a salvat", a mai precizat Eva, in timp ce medicul a spus ca a supravietuit printr-un miracol: "Dumnezeu, cineva de Sus a iubit-o pentru ca daca intarzia mai mult putea sa aiba consecinte mai serioase." a spus esteticianul.
fara descriere
NOI DIMENSIUNI, NOI FORME

Chiar daca a trecut prin momente delicate, aceasta s-a declarat entuziasmata de noile implanturi, care au o dimensiune si mai mare.

"Acum mi le-am repus. Sunt mult mai mari decat ce am avut vreodata. Nici primele si nici a doua pereche de silicoane nu e rasa, astea sunt cu siguranta mult mai mari. Alta interventie… buzele, mi le-am facut la domnul doctor…", a spus mandra Eva.

Operatia a fost realizata cu laser asa ca nu a ramas nicio urma a interventiei. Iar recuperarea a fost mult mai rapida.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate