EVALUARE NATIONALA 2018. Astazi are loc proba la MATEMATICA. Ce trebuie sa stii despre examen

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Elevii claselor a VIII-a susţin, miercuri, a doua probă de la evaluarea naţională, cea de matematică, după ce luni au avut examenul la limba şi literatura română. Subiectele şi baremul de corectare vor fi afişate pe site-ul pus la dispoziţie de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Autor: A. I.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Absolvenţii de clasa a VIII-a vor susţine miercuri proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Joi, absolvenţii de gimnaziu aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine proba de Limba şi literatura maternă. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Probele încep la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 120 de minute, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Primele rezultate vor fi afişate pe 19 iunie, până la ora 12,00, iar în aceeaşi zi se pot depune contestaţii (în intervalul orar 14,00- 19,00). Rezultatele finale vor fi afişate pe 23 iunie. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. SUBIECTE MATEMATICĂ.  Subiectele şi baremul de corectare a lucrărilor vor fi afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale după încheierea probei, adică în jurul prânzului.

Le puteţi consulta  AICI

Elevii au avut la dispoziţie  modele de subiecte  elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare.

Subiectele sunt în strictă concordanţă cu programele de examen, au nivel mediu de dificultate şi posibilitatea de a fi rezolvate în 120 de minute.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Probele sunt monitorizate audio-video. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Potrivit metodologiei în vigoare, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc., candidaţii având obligaţia de a le lăsa în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învăţământ/ centrul de examen în acest scop. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Totodată, candidaţii care refuză să depoziteze obiectele respective în sala desemnată de comisie în acest scop nu sunt primiţi în examen. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  De asemenea, este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări (manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare: stick-uri de memorie, telefoane, tablete. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor şi schemelor şi instrumente de desen la Matematică. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Potrivit metodologiei, cazurile de fraudă şi tentativă de fraudă sunt sancţionate cu excluderea din examen şi acordarea notei 1. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Ministerul Educaţiei Naţionale pune la dispoziţie şi o linie TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Astfel, numărul 0800801100 va fi disponibil în perioada 11- 14 iunie, între orele 8,00- 16,00, iar vineri, 15 iunie, între orele 8,00- 14,00. 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018.  Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Evaluare Naţională 2018 Matematică. Judeţul cu rezultate dezastruoase din start

Evaluare Nationala 2018. Care sunt cele mai bune licee din Capitala! Top 20 al liceelor, in functie de ultima medie de admitere de anul trecut! La Sf Sava, cea mai mica medie –...

Evaluare Naţională 2018 Edu.ro. De ce pică site-ul

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau 900 de euro de persoană! Decizie fără precedent pentru milioane de oameni

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies