Evaluare naţională 2019. Bianca Drăguşanu a fost spaima liceului! Şi-a aruncat o colegă prin geam, a bătut 12 fete cu mătura şi a fost exmatriculată de două ori!

Evaluare naţională 2019. Nu mai e un secret că Bianca Drăguşanu a fost spaima liceului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Evaluare naţională 2019. E clar că Bianca Drăguşanu a fost spaima liceului. Vedeta a schimbat trei licee, unul la Deva și două la Petroșani, absolvind, în 2002, Liceul Economic Petroșani. La un moment dat, Bianca a povestit că, la Deva, s-a luat la bătaie cu o colegă. (vezi ce subiecte s-au dat la Limba şi literatura română)

Citeste si: Horoscop Evaluare națională 2019. Ce planete marchează cele două zile de examene

Citeste si: Evaluare naţională 2019. Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu la mai multe materii! Şeful Senatului era praf la Română, Matematică şi Biologie!

Citeste si: Evaluare nationala 2019. Calendarul examenelor. Informatii despre admiterea la liceu

Evaluare naţională 2019. Bianca Drăguşanu: „Am avut probleme cu profa de economie" 

„Am aruncat-o printr-un geam de am spart geamul cu ea", a relatat Bianca, care a fost exmatriculată. A urmat aventura din Petroşani şi o nouă exmatriculare: „Am avut probleme cu profa de economie, căreia nu-i eram dragă. Într-o zi, i-am desenat cu markerul o cruce pe spătarul scaunului. Când s-a aşezat, crucea i s-a imprimat pe haine! Normal că m-a exmatriculat!".

fara descriere

Evaluare naţională 2019. Bianca Drăguşanu: "Multe fete nu mă suportau"

Evaluare naţională 2019. Fanii vedetei ştiu că Bianca Drăguşanu a fost spaima liceului. În clasa a IX-a, la Balul bobocilor, Bianca a mai avut un conflict: „Pentru că multe fete nu mă suportau, când am intrat pe scenă, s-au trezit unele să mă huiduiască. A doua zi, le-am aşteptat la intrare cu o mătură în mână şi i-am dat fiecăreia câte o mătură în cap. Am bătut 12 fete într-o singură zi!". „Pot să spun sincer că nu am rămas niciodată repetentă, în schimb corigentă am fost în fiecare an", a mai spus Bianca despre perioada liceului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate