Evaluare naţională 2019. Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu la mai multe materii! Şeful Senatului era praf la Română, Matematică şi Biologie!

Evaluare naţională 2019. Nu mai e un secret că Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Evaluare naţională 2019. E clar că Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu. Preşedintele Senatului nu a fost un elev strălucit, aşa cum s-a relatat, la un moment dat, în presă. “Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu, în clasa a XI-a, în afară de Limba Franceză, unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33, şeful Senatului abia reuşea să treacă anul”, a dezvăluit curentul.info. (vezi cum a picat BAC-ul Horia Brenciu)

Citeste si: Bacalaureat 2019. Gabriela Cristea a dat BAC-ul la…dans în urmă cu 26 de ani

Citeste si: Bacalaureat 2019. Dan Negru, amintiri despre BAC-ul de pe vremea lui ”Erau numai tocilare”  

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Bacalaureat 2019. Când încep probele la examenul maturității

Evaluare naţională 2019. Tăriceanu a avut note mici în clasa a XI-a

“În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul şcolar 1968-1969, Călin Popescu Tăriceanu, pe trimestrul I, are media 5 la Română, media 5 la Economie politică, media 5 la Fizică, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie şi tot atât la Matematică. În trimestrul II, la Limba română: profesoara Soroiu îi încheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizică. Ionașcu, de Istorie, e mai "darnic” și Călin ia media 5”, s-a mai scris despre notele lui Tăriceanu din liceu.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate