Evaluare Națională 2019. În plină desfășurare a examenelor, Patriarhul Daniel a transmis un mesaj pentru elevi

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj important elevilor aflați în pragul examenelor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Evaluare Națională 2019. Patriarhul Daniel a transmis un mesaj important către elevii care termină acum ciclul gimnazial. Săptămâna aceasta, peste 150.000 de absolvenți ai clasei a VIII-a susțin probelem la Evaluarea Națională.

Evaluare Națională 2019. În urmă cu două zile, marți, elevii au susținut proba la Limba și Literatura Română, iar mâine, joi, vor susține proba la Matematică.

Citeste si: Solstițiul de vară 2019. Trei zodii vor avea o zi pe care nu o vor uita niciodată

Citeste si: Rică Răducanu, internat în spital! Medicii îi fac investigații

Citeste si: Alertă meteo în toată țara! Cod GALBEN de vijelii, grindină și descărcări electrice

”Iubiţi copii şi tineri, Biserica şi Şcoala vă sunt mereu alături pe drumul pregătirii voastre intelectuale şi spirituale, o cale a frumoasei formări pentru viaţă, spre a deveni o lumină în societate şi o bucurie pentru ţară. Examenele trebuie înţelese ca prilejuri de confirmare a eforturilor făcute de voi cu speranţa împlinirii proiectelor personale, dar şi a evaluării gradului de îmbogăţire culturală la care aţi ajuns în urma acestor eforturi. Examenele vă vor aduce o confirmare a muncii voastre din ultimii ani şcolari şi vor fi prilej de bucurie pe care o veţi împărtăşi împreună cu dascălii şi părinţii voştri. Iubirea lui Hristos Cel înviat să vă aducă în suflet pace, bucurie şi mult ajutor!

Îi îndemnăm pe toţi preoţii ca, mai ales în perioada solicitantă a examenelor, să vă fie alături prin rugăciune, încurajare şi orice alt sprijin folositor.", a transmis Patriarhul Daniel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate