Even Steven, DJ-ul fenomen de la Radio Impuls, a ajuns pe locul 2 în topul mix-urilor de muzică electronică pe platforma Mixcloud

Even Steven de la Radio Impuls a ajuns în topul celor mai tari DJ din lume pe platforma pe Mixcloud.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Even Steven, DJ-ul fenomen de la Radio Impuls, realizatorul emisiunii "Party Zone" este pe locul al 2-lea în topul mix-urilor de muzică electronică de pe cea mai mare platformă de mix-uri din lume, Mixcloud. Setul încărcat pe platformă în data de 14 aprilie a reușit să ajungă în numai trei zile pe podium, depășind nume mari din industria muzicii electronice precum John Digweed, Deadmau5, Joris Voorn etc. 

Luni, 15 aprilie, mix-ul lui Even Steven ocupa poziția 57 în topul "The Global Electronica Chart", iar astăzi a ajuns pe cea de-a doua poziție. Dă și tu un play aici și participă la cursa spre primul loc. 

Citeste si: Radio Impuls face atmosfera la cel mai mare eveniment TEDx din Sud-Estul Europei, de la Cluj

Citeste si: Radio Impuls, surprize uriaşe pentru doamne şi domnişoare de 8 martie! FOTO & VIDEO

Citeste si: Kanal D se va auzi la radio!

Pe Even Steven îl poți auzi în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 19:00, pe frecvențele Radio Impuls, în cadrul emisiunii Party Zone, dar și pe radioimpuls.ro​ 

Cine este Even Steven?

Even Steven și-a început cariera în urmă cu 19 ani și a devenit, treptat, unul dintre artiștii cu renume pe scena house. Clujeanul a urcat pe scenă alături de alți artiști importanți precum Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie sau DJ Optik. În anii 2008 și 2009 Even Steven a avut parte de una dintre cele mai de succes perioade ale carierei sale muzicale. Atunci, a câștigat un concurs național dedicat DJ-ilor români, iar după ce a fost desemnat învingător, acesta a fost invitat la diferite posturi de radio pentru a mixa. La Radio Implus a ajuns în 2010 iar în prezent este gazda show-ului ”Party Zone”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: