Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul posedă un talent incredibil

Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12. Vezi cu ce se ocupă concurentul de la Românii au Talent 2022.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul posedă un talent incredibil, care i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent 2022.

Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

Evgenii Stanichnikov de la Românii au Talent, sezonul 12, are 34 de ani și este profesor de științe cognitive. Concurentul de la Românii au Talent 2022 i-a surprins pe jurați cu capacitatea sa de memorare. 

Evgenii Stanichnikov le-a spus juraților de la Românii au Talent, sezonul 12, că își antrenează mintea de foarte mult timp și așa a ajuns la performanța de a memora cifre, hărți sau imagini.

Citeste si: Alexandru și Anastasiia, moment excepțional la Românii au Talent, sezonul 12. Cei doi trăiesc o poveste de iubire și în viața reală

Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

”Mă numesc Evgenii. Vă rog, mă iertați, ca să nu pierdem timpul, aș dori ca asistentele dvs. să înceapă să amestece zarurile, în mod aleatoriu.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Am venit din Rusia, Moscova. Am aici 99 de pahare, fiecare conține câte 3 zaruri. Fetele le vor amesteca la întâmplare, iar dvs mă veți întreba ce anume se află în paharul cu numărul 50, de exemplu, iar eu vă voi răspunde ce zaruri sunt în paharul cu numărul 50.

Memoria poate fi antrenată, e ca un sport. Așadar, întrebați-mă și eu încerc să vă ajut. Conform studiilor, eu sunt constructor, dar pentru că mi-a plăcut mereu să lucrez cu memoria, am ajuns să fac asta la un nivel profesionist. Acest lucru este pe cale să devină un sport, sunt și campionate. Memorăm cifre, hărți și imagini într-un timp record”, a povestit Evgenii.

Citeste si: Cine este Ioan Anca de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentului i se mai spune și ”Bludstop”

Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

Evgenii Stanichnikov, moment unic la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Evgenii Stanichnikov, patru de DA, la Românii au Talent 2022

Jurații emisiunii Românii au Talent, sezonul 12, au avut doar cuvinte de laudă la adresa numărului prezentat de Evgenii Stanichnikov la Românii au Talent 2022 și l-au trimis pe concurent în etapa următoare cu patru de DA.

”E total neașteptat și nemaiîntâlnit dacă vrei, adică sunt momente unice. Niște vârfuri, niște limite pe care la prima vedere pare că omul nu le poate atinge și vine Evgenii care demonstrează că stă în firea unui om, dacă își propune cu adevărat, nu numai să atingă acea limită, ci și să o depășească.

Dă o speranță tuturor celor care se uită și care poate se gândesc, eu până aici pot și de aici nimic mai mult. Mi se pare un punct câștigat pentru emisiunea asta, iar dacă întrebarea este dacă mi-a plăcut ce am văzut, răspunsul este DA!”, a spus Andi Moisescu.

Cine sunt Marius Gagiu și Valentin Iancu de la Românii au Talent, sezonul 12. Jurații s-au ridicat în picioare ca să îi aplaude pe cei doi acrobați

”Eu știu că nu e un show, dar eu cred că emisiunea asta nu este doar despre show. În entertainment trebuie să existe conținut și trebuie să existe fața dintre performer și public. În cazul tău nu există această interfață, dar asta nu face numărul tău mai puțin bogat, mai puțin interesant sau mai puțin de admirat. Mie îmi place faptul că momentul tău nu are această interfață. Mi se pare că obligă spectatorii să fie atenți doar la conținutul momentului. Felicitări”, a spus Dragoș Bucur.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Duo Prime, moment spectaculos la Românii au Talent, sezonul 12. Concurenții din Ucraina i-au uimit pe jurați

Cine este Gabriela Dincă, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a primit Golden Buzz în preselecții

Klek Entos, moment înfricoșător la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul a intrat pe scenă cu un topor

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea momentului despre PIEDONE! Ce s-a întâmplat LA PUȘCĂRIE. S-a aflat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies