Evul Mediu la Brașov. Copil, torturat de fiul unui primar

Un adolescent de 16 ani din Brașov a fost torturat prin metode din Evul Mediu. Autorul cruzimii fără margini este  fiul unui primar.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Evul Mediu la Brașov. Copil, torturat de fiul unui primar


In articol:

Dezvăluiri incredibile venite chiar din inima României. Un copil de doar 16 ani a fost torturat la o stână de cel care îl luase sub aripa sa. Băiatul era ținut în sclavie și torturat. După mai multe încercări, el a reușit să fugă. 

Povestea horror trăită de adolescent a început în iarna trecută. De atunci, el a fost silit să muncească la stână pentru fiul edilului din Crizbav, județul Brașov. Până când, sătul să mai fie tratat ca un sclav, a încercat să fugă. Însă fără sorți de izbândă. Cel care devenise stăpânul lui l-a prins și l-a torturat cu un cinism inimaginabil. Calvarul s-a întins pe trei zile, anunță Antena3.

La ce orori a fost supus copilul din Brașov

În cele din urmă, băiatul de 16 ani a reușit să scape. Odată ajuns acasă, i-a povestit totul tatălui său. „Inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv un minor, cu un disc peste față, membrele superioare și peste spate și i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale și o infirmitate”, a declarat Cătălin Moraru, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Victima a ajuns pe mâna medicilor care i-au tratat rănile. Acum se află în grija celor de la Direcția Copilului. Pentru a trece mai ușor peste ce a suferit, are parte și de consiliere psihologică.

Jurnaliștii Antena 3 au încercat să vorbească cu tatăl agresorului, însă primarul era absent de la locul de muncă. Fiul primarului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, o măsură pe care a și contestat-o. Agresorul este acuzat de vătămare corporală și de lipsire de libertate în mod ilegal.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate