Exatlon 07 octombrie. Alin nu mai are drepul să joace! Lovitura primită de Razboinic

Autor: A.N.C.
 
Faimoşii au primit dreptul de a alege un adversar care să stea pe banca, în ediţia de eliminare Exatlon 07 octombrie. 
 
 
Echipa Faimoşilor a câştigat dreptul de a elimina un Războinici, numai în ediţia eliminatorie Exatlon 07 octombrie. Faimoşii au decis împreună că Alin Andronic ar fi cel mai potrivit să rămână pe bară. 
 

 

 
"Eu am avut ocazia să-i analizez de acasă. Chiar dacă am un dezavantaj pe traseu, am avantajul că am ajuns să-i cunosc mai bine. 
 
Chiar dacă Iulian este foarte bun pe traseu, la final se precipită. Alin este mult mai calm la final şi are mai multe şanse să câştige. Nu contează cât de repede ajungi, contează mai mult cum te descurci la final.", a declarat Cristi Geamăn, faimosul care a intrat în concurs mai târziu şi a avut ocazi să urmărească evoluţia celor două echipe, în ediţia Exatlon 07 octombrie. 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 07 octombrie. Faimoşii în faţă celei mai grele decizii! "Cine vrea să plece şi cine să rămână? Aveţi ocazia să va urcaţi în avion"

Exatlon 07 octombrie. Iulian a dat cărţile pe faţă! Cristi Pulhac şi Mirel Drăgan au fost vizaţi de Războinic: "Strategia mea este să-i..."

Casă de vedetă: Secretele unei locuinţe fără energii negative

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies