Exatlon 07 octombrie. Faimoşii în faţă celei mai grele decizii! "Cine vrea să plece şi cine să rămână? Aveţi ocazia să va urcaţi în avion"

Autor: A.N.C.
 
Ediţia Exatlon 07 octombrie a venit cu o întrebare grea pentru Faimoşi. Cosmin Cernat i-a pus să aleagă între a rămâne în concurs şi a pleca acasă. Situaţia a fost una ipotetică, însă Faimoşii s-au arătat decişi să rămână. 
 
Ciprian Silasi îl acuză de falsitate şi este de părere că au afirmat aceste lucruri doar pentru că situaţia nu era una reală, în caz contrar, majoritatea ar fi plecat. 
 
 
"Dacă aş avea un bilet de avion, cu numele tău pe el, ce ai alege? Să stai sau să rămâi?", a fost întrebarea lui Cosmin Cernat. 
 
"Nu aş pleca, nu acum. Prefer să spun că nu aş pleca", a spus Cristi Pulhac. 
 
"Rezist alături de echipa. Atât. Nu vreau să vorbesc mai mult. Sunt alături de echipa. Dau ce pot pe teren, asta contează", a spus Ana Georgescu.
 

 

 
"Este un lucru tentant la prima vedere. Deşi este o decizie foarte grea, aş alege să rămân, chiar dacă sufăr că un câine.
Asta m-ar întări pe mine, să rămân aici", a spus Yamato.
 
"Categoric NU. Nu aş putea să plec. Sună tentant, dar aş refuză. Este dovadă de laşitate", a spus Ferucio. 
 
"La rece toţi suntem ţări şi bărbaţi, însă ne lovim de nişte probleme. Cred că dacă o situaţie reală, mulţi ar ceda. Eu nu aş putea să fac asta, nu este momentul meu", a declarat Ciprian, în ediţia Exatlon 07 octombrie
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 07 octombrie. Iulian a dat cărţile pe faţă! Cristi Pulhac şi Mirel Drăgan au fost vizaţi de Războinic: "Strategia mea este să-i..."

Casă de vedetă: Secretele unei locuinţe fără energii negative

Luminiţa Solcan, ucigaşă preotului a cerut să fie eliberată de la psihiatrie

4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

Volodimir Zelenski VA FI ÎNLOCUIT! Undă de șoc în război. Nimeni nu se aștepta

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Harry, distrus de Meghan.: ”Arată complet mizerabil”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies