Exatlon 1 noiembrie. Omagiu pentru Ilie Balaci la Exatlon! Rugămintea lui Cosmin Cernat pentru concurenţi: ”Astăzi, când o să mergeţi la start...”

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon România, alături de echipa ţării, îi roagă ca meciul de azi să fie un omagiu pentru Ilie Balaci.

Autor: A.V.

Gazda emisiunii Exatlon România, Cosmin Cernat, le-a spus concurenţilor Exatlon o veste tristă, pe care nu aveau de unde să o cunoască, deoarece nu au acces la informaţii, internet sau televizor. Este vorba despre ce a pierdut România, şi anume unul dintre cei mai buni fotbalişti ai ţării, regretatul Ilie Balaci.

”Finalul acestei ceremonii e un pic diferit, voi sunteţi aici de foarte multă vreme, nu aveţi informaţii, nu aveţi acces.

În ultmele zile, a plecat dintre noi un mare fotbalist. Este o fotografie uluitoare, este o fotografie extraordinară în care, la căpătâiul lui, Gheorghe Hagi îi sărută fotografia. Gheorghe Hagi sărută fotografia lui Ilie Balaci. Ilie Balaci, omul care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale, omul care alături de Nicolae Dobrin şi Gică Hagi este printre cei mai mari trei fotbalişti români nu mai e. Am rămas doar cu Hagi. Astăzi, când o să mergeţi la start, vă rog să vă gândiţi şi la Iliuţă Balaci, şi la Nicolae Dobrin, şi la cel care e încă alături de noi, Gică Hagi. Să fie omagiul nostru pentru Ilie Balaci”, a spus Cosmin Cernat înainte ca meciul să înceapă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies