Vedete

EXATLON 12 februarie. Acuzatii grave la adresa Faimosilor! Flo, noul concurent, AMENINTAT de colegi? "A spus ca nu mai poate de frica"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 12 februarie. Acuzatii grave la adresa Faimosilor! Flo, noul concurent, AMENINTAT de colegi? "A spus ca nu mai poate de frica"icon photo
 
Razboinicii si-au dat cu parerea despre eliminarea din tabara Faimosilor, in emisiune EXATLON 12 februarie. Anca si Alina spun ca Flo ar fi fost amenintat de colegii sai si ca cel mai probabil el va parasi competitia. 
 
 
"Dar pe Flo l-o fi facut pe Oncescu psihic, sau nu mai putea, ma, ca e prea slabut, nu putea. Saracul de el. Daca nu era Flo nu se stie care dintre ei pleca. Diana sau Oncescu", a spus Anca, luni, la EXATLON 12 februarie. 
 
 
"A si zis ca nu poate de frica la aia, nu de frica la Exatlon. Pai ce sa spuna, ca l-au amenintat? Vladimir spune doar ce ii convine. Isi vede interesul. Nu ai vazut ce i-a spus si lui Stoica. Diana nu pleaca, pleaca Flo", a spus Alina, in editia EXATLON 12 februarie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune