Vedete

EXATLON 12 februarie. Vladimir Draghia, accidentare grava: "A inceput sa ma doara ieri, nu ma asteptam sa..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 12 februarie. Vladimir Draghia, accidentare grava: "A inceput sa ma doara ieri, nu ma asteptam sa..."icon photo
 
Editia EXATLON 12 februarie este una plina de ghinion pentru Vladimir Draghia. Faimosul s-a accidentat si acum se resimte. 
 
"Bratul stang a inceput sa ma doara ieri, nu ma asteptam sa revina durerea astazi. Sper sa-mi revin cat mai repede", a spus Vladimir Draghia, in emisiunea de luni EXATLON 12 februarie. 
 
 
"Nu doar eu am facut asta, Vladimir a luptat si el. Ma bucur ca am adus cateva puncte. Imi pare rau ca Vladimir are probleme acum si sper sa-si revina cat mai repede", a declarat Belbita.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune