EXATLON 12 ianuarie. Faimoşii şi Războinicii, pentru prima oară pe traseu! Gabriel, fratele lui Alex Nedelcu: ”Vreau să văd dacă pot să fiu şi eu ca el”

Autor: A.V.

A început Exatlon sezon 3! Faimoşii şi Războinicii au ieşit pentru prima oară pe traseu. Înainte de acest lucru, însă, fiecare concurent a fost întrebat de gazda competiţiei, Cosmin Cernat, ce i-a determinat pe aceştia să vină la Exatlon.

Mario Fresh: ”Am făcut prea multă muzică în 2018 şi am pentru în următorii cinci ani. Fac sporturi, fac sală şi am zis să încep şi o altă etapă”

AMI: ”Cred că destinul m-a adus. Mie nu-mi vine să cred că sunt aici, printre Faimoşi, la Exatlon. M-am uitat cu atâta pasiune la sezonul 2 fără să mă gândesc că voi fi aici. Am venit să văd cât de curajoasă sunt. Am avut nişte temeri în trecut, cred că le mai am”

Ion Surdu: ”Vreau să schimb un pic mentalitatea oamenilor de acasă. Sunt luptător MMA, e o muncă imensă, o luptă psihică. Luptătorii sunt nişte oameni care gândesc”


Gabriel Nedelcu: ”L-am văzut pe Alexandru la această competiţie şi l-am văzut cât de determinat a fost să lupte până la capăt, am văzut că traseele de aici, trebuie să fii agil, rapid, viteză de reacţie, te gândeşti la cei de acasă. Vreau să văd dacă pot să fiu şi eu ca el. De acasă nu s-ar vedea că ar fi greu, nu am nicio temere”

Irina Postolea: ”Practic judo de la 9 ani, am o sală la Lia Manoliu şi am venit aici pentru a dovedi că se poate face sport şi la o anumită vârstă”

Mihai Berar: ”Am 29 de ani şi sunt subofiţer jandarm, în Cluj-Napoca. Este un lucru mai neobişnuit, dar sper să fac faţă cu brio cerinţelor concursului”

Ana Cazan: ”Am puţine emoţii pentru că nu-mi vine să cred că sunt aici.

Am să fac tot posibilul să demonstrez că pot pe aceste trasee. Îmi doresc să arăt că nu e nimic imposibil. Astăzi, cu echipa mea, suntem hotărâţi să luptăm să câştigăm premiul de astăzi”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXATLON 12 ianuarie. Cosmin Cernat, anunţ important pentru Faimoşi şi Războinici! Cum va fi Marea Finală Exatlon sezon 3

Mădălin a fost eliminat pentru a doua oară din Casa Puterea Dragostei!

Halucinant! O femeie suferă de o boală rară: nu poate auzi vocile bărbaţilor! Cum este posibil

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Un gigant a pus lacătul! Închide toate magazinele fizice. Mii de oameni, dați afară

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Ciuperca neagră” mortală se apropie de România. Atacă inima, creierul şi splina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies