Exatlon 12 martie. Mihaela Popescu a părăsit competiția în lacrimi! „Atât am putut! Iulia își merită locul aici!”

Mihaela Popescu a fost eliinată de la Exatlon după ce a intrat la duel cu Iulia. Războinica părăseste competiția Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Meciul din această seară a fost unul plin de tensiune, ambele echipăe dorindu-și să nu mai piardă jucători. Din păcate pentru ei, Războinicii au fost înfrânți cu scorul de 10 la 6 și una dintre fete a plecat. La duel au intrat Iulia Aradi și Mihaela Popescu, cea din urmă fiind concurenta care a plecat din Republica Dominicană.

Deși a avut destul de multe discuții în contradictoriu cu Războinicii și ei au fost duri cu ea înainte de duel, Mihaela a plâns înainte de a pleca de lângă ei.

Citeste si: Vedetele Exatlon au defilat pentru Sonia Trifan! ”Faimoasa” Cristina Nedelcu a strălucit într-o rochie mulată pe corp! Cum au arătat însă celelalte staruri din Republica Dominicană! Avem imagini exclusive

Citeste si: Andy de la Puterea dragostei, adevărul despre boala mamei lui! ”A contactat o bacterie”! Detalii exclusive

fara descriere

Discursul emoționant al Mihaelei

”Sa nu va mai bata nimeni. Sa nu mai ajungeti in situatii de genul. A fost al treilea duel. Am si spus, nu regret nimic! Mai ales ca m-am batut cu Iulia, cu o persoana cu care m-am inteles cel mai bine. E un sentiment neplacut, insa astazi ea a dovedit ca ea cea mai buna, ca-si merita locul aici, ca trebuie sa munceasca pana la Finala. Sa nu le mai dati ocazii Faimosilor sa vina peste voi pentru ca stiti ca sunteti puternici. Cantecele lor nu fac nimic. Cel mai important lucru este sa ramaneti uniti pentru ca ati ramas sase. Si sase e numarul meu norocos.

Azi atat am putut. Azi. Am zis ca nu regret niciodata ca ma lupt cu Iulia. Si isi merita locul aici si asta am vrut sa… Pentru ca ea nu merita sa plece. Nimeni de aici nu merita sa plece. Trebuia sa plece din partea Faimosilor, nu din partea noastra…”, le-a spus Mihaela Popescu colegilor ei de echipă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate