Vedete

Exatlon 12 septembrie. Faza zilei! Ce i s-a intamplat lui Yamato Zaharia in timpul confruntarii cu Ciprian! Faimosul a pierdut lupta

Exatlon 12 septembrie. Faza zilei l-a avut in prim-plan pe Yamato Zaharia, care se afla in timpul confruntarii cu Razboinicul Ciprian.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 12 septembrie. Faza zilei! Ce i s-a intamplat lui Yamato Zaharia in timpul confruntarii cu Ciprian! Faimosul a pierdut luptaicon photo

La aruncarea discurilor, un disc i-a ramas lui Yamato Zaharia pe marginea inelului. Acest lucru l-a costat timp pe Yamato, care a pierdut in cele din urma confruntarea cu Razboinicul Ciprian. In momentul in care discul a ramas pe marginea inelului, Yamato Zaharia si Ciprian se aflau la egalitate, ambii cu cate un disc introdus in plasa.

In cele din urma Ciprian a castigat, cu trei discuri introduse fata de unul singur introdus de Yamato. In timpul confruntarii au existat ceva tensiuni intre Razboinici. Ciprian s-a enervat fiindca Doru vorbea si a spus: "Da' mai taceti, ma!". La final Doru a mers sa-l felicite pe Ciprian, stingand astfel tensiunile din timpul confruntarii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune