Exatlon 13 aprilie. Primele reacții după ce Faimoșii i-au învins pe Războinici la ștafetă!

Faimoșii i-au învins din nou pe Războinici. Primele reacții ale concurenților Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Faimoșii au câștigat jocul special după ce și-au înfrânt adversarii la ștafetă. Dezamăgirea s-a citit pe chipurile concurenților de la Războinici, deși au încercat să se încurajeze unii pe ceilalți. 

Reacția Faimoșilor după ce au câștigat jocul 

„Mă bucur că am câștigat, dar nu am avut o zi foarte plăcută. Nu sunt ok la brate, seamănă a contractură dar nu este. Poate fi o demineralizare, nu știu despre ce este vorba. După joc mi s-au blocat brațele și durerea e insuportabilă. AM luat de la doctor ce mi s-a dat, am pus gheată si a fost mai bine. Sper să nu mai am parte de astfel de neplăcrei”, a spus Andreea Arsine după ce echipa ei a câștigat jocul special.

„Așteptam să se ridice steagul și să plec. Cu toate că a avut avans, m-am gândit să merg pe traseu, să-mi fac treaba și să ajung la final. Am simțit că mă ajuta și echipa. A fost presiune pe Gabi și a ratat de trei ori la rând. Am ratat și eu, ar fi putut să fie mult mai bine”, a spus Ion Surdu.

Citeste si: Scene incendiare între Faimoasa Cătălina Șeicaru și Roxana Vancea! S-au sărutat și imaginea a fost făcută publică: „Ai fost cu ea împreună?”

Reacția Războinicilor după ce au fost învinși

„E frustrant după trei ștafete pierdue la un totem, la jumătate de totem și la o minge”, a spus Iulia Aradi.

„E prima oară când mă prăbușesc la nisip. E greu pentru că e a treia ștafetă la rând. E și mai greu pentru că am avut avantaj, a fost 7 la 3. Am dat Faimoșilor ocazia să câștige din nou. Mă frustrează și că eu am avut avans la șteafetă, am avut 3 aruncări înaintea lui. Și data trecută am pierdut cu Ion. Trebuie să trecem și peste această înfrângere și așteptăm o nouă zi să aducem puncte în favoarea noastră și să câștigăm”, a spus Gabi Nedelcu, fratele lui Alex „Bentiță”, unul dintre cei mai iubiți concurenți din primul sezon Exatlon.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate