Vedete

Exatlon 13 februarie: Cum au reacţionat concurenţii după ce au fost învinşi de Mexic: ”E greu de digerat...”

Cea de-a treia confruntare a României cu Mexic a fost, din nou, o dezamăgire pentru concurenţii noştri, iar aceştia n-au ratat ocazia de a-şi striga oful.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Exatlon 13 februarie: Cum au reacţionat concurenţii după ce au fost învinşi de Mexic: ”E greu de digerat...”icon photo
 
Exatlon 13 februarie: Cătălin Cazacu s-a arătat extrem de dezamăgit, în timp ce Vladimir Drăghia s-a simţit inutil.
 
Exatlon 13 februarie: ”Greu de digerat o astfel de înfrângere, mai ales după ce vii după o perioadă în care ai senzaţia că te descurci. ”, a spus Cazacu, în timp ce Vladimir Drăghia s-a arătat dezamăgit de faptul că n-a luptat.
Exatlon 13 februarie: ”E foarte greu să priveşti, să nu poţi să faci nimic. A fost prima dată când am stat pe bară şi n-a fost deloc bine.”, a spus el.
 
Exatlon 13 februarie: De cealaltă parte, Larisa a apreciat calităţile concurenţilor din Mexic, însă a spus că dacă ar fi avut experienţa lor s-ar fi descurcat mai bine. 
Exatlon 13 februarie: ”Sunt foarte buni, sunt foarte rapizi, dar nu sunt de neînvins. Dacă aş fi fost de mai mult timp, eu cred că aş fi reuşit”, a spus Larisa. 
 
Exatlon 13 februarie: ”Am dat tot ce am putut, ne-am sincronizat. Am pierdut patru puncte la diferenţă de un cub. Ei sunt mai puternici datorită experienţei de patru luni.”, a spus Mariana.
Exatlon 13 februarie: ”Nu a fost numai ghinion, ci şi neatenţie, dar şi calităţile de rapiditate ale fetelor. Ale lor erau rapide, aveau experienţă, fetele noastre au rămas la mijloc.”, a spus Ionuţ.
 
 
Exatlon 13 februarie: ”Eu am sperat până în ultima clipă că vom câştiga. Nu voiam să pierd. Mă bucur că am adus puncte, dar sunt dezamăgit că nu am adus puncte. ”, a mai spus Ionuţ. 
 
Vedeţi discuţiile dintre concurenţi, în clipul de mai sus!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune