Vedete

EXATLON 13 februarie! Inca o eliminare in echipa FAIMOSILOR! Decizia publicului i-a lasat in lacrimi pe concurenti

Ionuţ Oncescu, Flo sau Diana Bulimar? Cine părăseşte competiţia Exatlon? Aşteptarea a luat sfârşit, aşa că în urma votului exprimat de public, unul dintre concurenţi se va întoarce în ţară.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


EXATLON 13 februarie! Inca o eliminare in echipa FAIMOSILOR! Decizia publicului i-a lasat in lacrimi pe concurenti
icon photo
 
Exatlon 13 februarie: După puţin timp de întreceri care mai de care mai dificile, telespectatorii au decis. Flo este cel care va părăsi competiţia este Flo. 
 
”Vreau să vă spun că sunt bucuros că am ajuns până aici, că am cunoscut atâţia oameni, că am putut să-i ajut un pic. ”, a spus el. 
Exatlon 13 februarie: ”Această competiţie e foarte dificilă şi mi-a indus independenţa. Merg pe ideea ce o fi, o fi. Dacă e să plec, asta e.”, a spus Flo, înainte să afle că drumul lui în Republica Dominicană s-a sfârşit. 
Exatlon 13 februarie: De asemenea, Diana Bulimar, înainte de a afla votul telespectatorilor, se temea că va fi eliminată. 
 
Exatlon 13 februarie: ”Ziua de ieri mi-a dat curaj, pentru că am câştigat un meci, dar ziua de astăzi a fost oribilă. În fiecare zi, traseul e cea mai grea ocupaţie. Timpul a fost duşmanul este, simţeam că îmi fierbe sângele în vene, pentru că aşteptam să vin aici. Eu cred că merit să rămân, pentru că n-am arătat încă tot.”, a spus ea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune